Jump to content

e-Novator

Members
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Downloads

IPS4 Providers

Release Notes

IPS4 Guides

IPS4 Developer Documentation

Invision Community Blog

Forums

Store

Everything posted by e-Novator

  1. best solution the to delete that and install it form admin panel sorry for all these questions where can i find the specific directory and delete it?
  2. hello thanks for the link so for skin set i upload the xml which i did and used the tick box for upgrade.. but when i go to image set and upload that selecting the original skin that i used..it says "image set" directory already exists..and it failed..what am i doing wrong?
  3. hello just upgraded my ip board forum how do we upgrade yourskin? do we have to make a new skin or can we upgrade to the existing one? on your documentation you only mention installing the skin not upgrading does this mean that i have to delete the previous version and install the new?
  4. hello all plugin works great just wanted to know if a specific topic that is on the sidebar block can be pinned and stay there for a certain mount of time many thanks to all!
  5. will this skin be up to date for IP Board 4.0?
  6. hello there interested to get this wondering if this system supports points like if i wanted users to participate they have to tweet like on facebook and subscribe is there any option for that?
  7. hello Tom if possible can you help me on how to change the Online offline symbol of poster in pics? would like to use an image instead of the default is this possible?
  8. can you post the url again? we had spoken in the past and i had given you access to my forum but we didn't make it to work that period of time :(
  9. same here...i installed the plugin and in "manage icons" i can see the icons but not on my board index :(
  10. created a new group..set it to Manual Defualt...but when i go to the specific forum and open a thread and press the Fcontent still the groups box is empty :sad:EDIT:just fixed this..it was a problem with the permissions..works good now :D
  11. this is the option i get when creating the groups right?can i use the option MANUAL and still specify the forums for the news?or no?
  12. cheers!works great thank you very much! also, in some cases there is on the top right side the button "Fcontent" when i press it i a presented with a menu to choose groups..but the groups is empty so there is nothing to save...am i doing somethig worng??
  13. onlyMe a question when i want to include a slideshow to a specific page you mention i add the thread with the asterisk sign in front of it my main page is the fortal and index page is the forums how can i display the slideshow on my main page?
  14. Tom i posted an image earlier on regarding the very bottom on the left hand side of teskin regarding the rss and the chag of theme whenever i press on either all appear to be on the background not letting the users see the options available can you please help me on this? thanks
  15. Im using Pulse Skin and it seems i cant get iut to work on mine do you think that if i get the edited templates for forum and index ones will work?if yes can you post them here? many thanks!
  16. hello there i have purchased this a while back everything works great apart from the very bottom links like "change theme" and the "rss" whenever i press on either the menu is under the skin like the pic below any ideas?
  17. hello there kist purchased this installed it made some groups and permissions do i have to do any template edits?because on the support help file it doesn't mention anything
  18. e-Novator

    Portal

    Mike...or anyone else that knows how do i remove the visibility of the Portal when a user uses the mobile skin?? i want the portal for the desktop main theme but when a users chooses the mobile skin to get him to the forums page any ideas?
  19. e-Novator

    Portal

    does anyone had any issues when using the prortal and accessing their site through the mobile skin?? in my case it shows the new member and another block and then goes to the artickles..you know how to fix this?? also how can we have chatracter cut off but still get image and soem characters and use the "read more" feature?? thanks people
  20. e-Novator

    Portal

    sorry Mike due to the fact that site isnt ready yet had to get it offline here is it again online now..as you can see some of the blocks i made using custom sidebar blocks hjave been on the bottom of the portal :( my site is here
  21. e-Novator

    Portal

    hello im having some issues with Portal and custom sidebar blocks whenever i add a sidebar block either only to forums or both portal and forums one is located on sidebar area and the rest are shown on the bottom of the Portal apge my site is here as you can see three blocks plus some of teh portal blocks are placed at the bottom of teh Portal :( also..as concerns the character cut off....can we have chatracter cut off but on the article to show some characters and the image that is on teh article without having to show the whole text? please i need your help
  22. hello all i have installed the custom sidebar hook and portal on my ip board forum have added three portal blocks and everything is ok when i try and add one block through the custom sidebar blocks hook i get the block shown correctly and all the other three are shown at the end of the page..either portal or forum page..weird...can someone help?site can be found here thanks
  23. e-Novator

    Portal

    still trying to figure out how can i reduce the number of words to be visible on an article on the portal so as a user have to click the article to read more can someone help?
×
×
  • Create New...