Jump to content

Community

IndieIndeed

Members
  • Content Count

    103
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Downloads

IPS4 Documentation

IPS4 Providers

Release Notes

IPS4 Guides

IPS4 Developer Documentation

Invision Community Blog

Forums

Everything posted by IndieIndeed

  1. Checked to see if I missed a sale on GC so I knew what to look for in the future. Though... it's unexpectedly on sale along with others like Rules. I'm too excited haha.
  2. I'll have to wait for another sale some day xD. Neat to see that it was on sale though. I was thinking this wouldn't ever get a sale price.
  3. Yeah, what would be the point when we already have this =>
    This is the best plugin available on the Invision Marketplace. Furthermore, it runs perfect on 4.2.5.
  4. Is the demo not receiving the 4.2 compatibility update?
  5. Is that the 4.2 version in the demo? O.O
  6. Does the new theme in 4.2 beta make buttons disappear in the "Manage Roles" (and other manage) page? Since I would assume there's supposed to be a create role button but there's nothing to do so. Also, I upgraded to 4.2 because I thought you merged this product officially into IPB. Turns out that's not the case. They visually copied your plugin with even less features. They'll add an entire "club" built-in but still haven't made this built-in.
  7. Just as a quick tidbit of info. For some reason my previous issue was making the two factor authentication not appear (it would just go back to the offline page). I tried to do things to figure out why but ultimately it seemed to fix after potentially switching the theme to default, logging in and out, then switching it back. May not be true but my assumption is because the board is in offline mode and I wasn't deleting the /datastore/ theme files causing it to probably not update somewhere. Since I assume this -> While your community is offline, background maintenance tasks will not be able to run as frequently. If your community is going to be offline for a long period of time, you can configure tasks to run by another method. Could cause that. Just to let you know so that maybe it's a possible troubleshoot for something you run into in the future. Everything works now though.
  8. I think I got it. After I changed what you told me above I needed to clear datastore again. I also purged any cache that cloudflare had gotten as well and then it seems to be working as intended. I'll let you know if anything else comes up though. Thanks.
  9. Doing that has made the logout work again- however, the login still does it. I might just reinstall when I get back home again later.
  10. Forgot to mention I'm using API, not Wordpress. I initially attempted to enable the IPSConnect stuff because I thought I needed it for the login api. I did clear core_ipsconnect_queue and *_slave but it does the same thing. Included in that I did clear all of the /datastore/ items except for the theme items.
  11. For some reason my IPS continues to redirect during a login or logout to do IPSConnect. Though I've uninstalled and reinstalled IPBWI, removed the config.php for IPBWI details, removed the IPSConnect MYSQL database table entries. However, if I login or logout it still goes to something that doesn't exist. Any ideas of what was changed?
  12. Is this the only thread for both IPBWI API and IPBWI for Wordpress?
  13. Is there any way to remove what is causing this CKEditor theme to not look like this at all? (Unless it doesn't do this for you...) It's supposed to be this below http://ckeditor.com/addon/office2013
  14. Came in to make sure the plugin wasn't abandoned. Sounds good to me. #continueforward
  15. I don't think it's integrated with any other plugin yet. Am I wrong, @Mike John
  16. People talking about points not appearing in the postbit correctly. Sometimes when you have custom themes or plugins that change how the postbit is displayed it will not properly show up. You will usually have to add the line that makes it appear manually. Not sure how though since I was debating buying it and just happened to read through this thread.
  17. @querschlaeger I feel like that'll be a while.
  18. ​I want it enabled for the login page (and it is enabled to do so) but it doesn't work. Any and all buttons (sign-in or otherwise) besides the admincp button goes to http://. Then the site for some reason receives theme images and fonts from https:// and gets blocked since it doesn't seem to know that I'm using http://. Which- I thought IPB auto-detected in that case.
  19. Apparently editing (after a certain time) is disabled... that's annoying. Anyway - Figured out why the login page forced me out of https:// and that was because I had friendly url's enabled. Turned it off and the site doesn't force me to http:// from https:// anymore. Oddly enough I think IPB declined friendly url's being configured correctly- yet, when I looked back it was on with force friendly url's enabled. Not sure how that worked. As for the images/fonts breaking- if I'm not using https://... still happens. Even though all the buttons, links and other possible navigation point to http:// (including any login minus the admincp login...)
  20. Using 4.0 I have force ssl for logins enabled. It works on the AdminCP page but the regular login page actually forces http:// instead of https://. Furthermore, many of the icons are attempting to load from https:// while the website remains http:// getting them blocked by Cross-Origin. I'm assuming this is not supposed to happen?
  21. What I personally like about the change is --> The entire thing is recoded. Therefore, 4.0 is literally a lot cleaner beyond simply the design.Amazon S3 CAN be used for any or all storage rather than FTP (which is practically obsolete when you try to find a compatible service). When I originally read that some months ago I was so excited- and now using it I continue to be excited.You can visually build how your sidebars, top bars, and bottoms bars (like if you want a users online bar on the bottom you'd just drag one down there). You can also visually edit the post boxes with different arrangements of buttons and separators.The entire site seems to work very nicely with mobile, tablet and regular without any additional plugin or overhead from 3rd-party.I haven't used many of the other apps yet but will soon.Be advised, I feel like the dashboard is harder to navigate from time to time. Just seems like things are missing or in other menus from where I'd expect them to be. Then I'd search for it and it may or may not show up. It's really a lot of changes all over the place. Which is why they recommended you look at the blogs since it's not a simple answer- there's changes in all the apps that you wouldn't just get from a gist.
×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy