Jump to content

misfit76

Clients
  • Posts

    198
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Downloads

IPS4 Providers

Release Notes

IPS4 Guides

IPS4 Developer Documentation

Invision Community Blog

Forums

Store

Everything posted by misfit76

  1. It was fixed with the last release.
  2. Thanks for the fix of the registration emails. Can you also take a look if the same problem existed with forum subscription emails. I have had a complaint that people are not getting those. steve k.
  3. Getting this error during the Cron that executes Tasks Exception: IPS\Db\Exception Object ( [query] => SELECT bouncer_rejects.*, core_members.* FROM `bouncer_rejects`LEFT JOIN `core_members` ON bouncer_rejects.email=core_members.email [binds] => Array ( ) [message:protected] => Table 'ipb_prd.bouncer_rejects' doesn't exist [string:Exception:private] => [code:protected] => 1146 [file:protected] => /home/skupper/www.bmw2002faq.com/system/Db/Db.php [line:protected] => 388 [trace:Exception:private] => Array ( [0] => Array ( [file] => /home/skupper/www.bmw2002faq.com/system/Db/Select.php [line] => 346 [function] => preparedQuery [class] => IPS\_Db [type] => -> [args] => Array ( [0] => SELECT bouncer_rejects.*, core_members.* FROM `bouncer_rejects`LEFT JOIN `core_members` ON bouncer_rejects.email=core_members.email [1] => Array ( ) ) ) [1] => Array ( [file] => /home/skupper/www.bmw2002faq.com/system/Db/Select.php [line] => 402 [function] => runQuery [class] => IPS\Db\_Select [type] => -> [args] => Array ( ) ) [2] => Array ( [function] => rewind [class] => IPS\Db\_Select [type] => -> [args] => Array ( ) ) [3] => Array ( [file] => /home/skupper/www.bmw2002faq.com/applications/bouncer/extensions/core/Queue/ProcessRejects.php [line] => 46 [function] => rewind [class] => IteratorIterator [type] => -> [args] => Array ( ) ) [4] => Array ( [file] => /home/skupper/www.bmw2002faq.com/applications/core/tasks/queue.php [line] => 57 [function] => run [class] => IPS\bouncer\extensions\core\Queue\_ProcessRejects [type] => -> [args] => Array ( [0] => [1] => 0 ) ) [5] => Array ( [function] => IPS\core\tasks\{closure} [class] => IPS\core\tasks\_queue [type] => -> [args] => Array ( ) ) [6] => Array ( [file] => /home/skupper/www.bmw2002faq.com/system/Task/Task.php [line] => 264 [function] => call_user_func [args] => Array ( [0] => Closure Object ( [this] => IPS\core\tasks\queue Object ( [_data:protected] => Array ( [id] => 224 [key] => queue [frequency] => P0Y0M0DT0H1M0S Is there a missing table? Thanks, Steve K.
  4. in here. Bellow Contributor.
  5. IPB Support fixed this The previous version of Garage used to list users vehicles in their profile box on the forum. Is it possible to bring that back? Thanks, Steve K.
  6. No, the actual Calendar that was created prior to upgrade. The 2 calendars that were created after the upgrade do not have the problem. If i try to create an event in the old calendar, i get a failure, if i create it in the new calendar, there is no problem. Well, after enabling, disabling and re-enabling things, things look OK right now and everything works. Probably some caching problem. I'll let you know if problem comes back steve k.
  7. IPS 4.1.10. The URL is http://www.bmw2002faq.com/admin/?adsess=mNplZZl4DIJkPccQoWlTf0&app=advancedtagsprefixes&module=manage&controller=tools&do=rebuild and i think this is the type query that it is running /*IPS\advancedtagsprefixes\modules\admin\manage\_tools::rebuild:360*/ SELECT c.index_id, t.index_tag FROM `core_search_index` AS `c` LEFT JOIN `core_search_inde x_tags` AS `t` ON t.index_id=c.index_id WHERE index_class like '%forums%' AND index_class like '%forums%' AND index_item_id=139474;
  8. Upgraded, thank you for the quick turn around. Racache Tags tool is failing for me. After some time I am getting Sorry, there is a problem The page you requested does not exist Error code: 2S100/6 I increase max_execution_time in php, but that did not resolve the problem thanks, Steve K.
  9. One more thing, the URL for the thumbnails has a a double "/" http://www.bmw2002faq.com/uploads/garage_images//image_url-47701-1458359284_thumb.jpg Is there a way to make it a single "/"? It is not normally a problem, but when moving to Amazon S3, you get access denied as the images are stored as /garage_images/image_url-47701-1458359284_thumb.jpg I see this also on the IPBs Nexus/Commerce app, i will be contacting them for this also. steve k.
  10. latest version of the board. i went from 3.4.xx to 4.19 to 4.1.10 Looks like this is only happening on the Calendar that existed in the old version of the board. News ones handle this without problems. do you need both ACP and ssh access? thanks, Steve K.
  11. Great. that worked I think the search is only within the title field. Was hoping to have other fields searchable also. we have one for VIN. So, searching for that would be great. Since i am coming from the "Garage" app, we have vehicles for all the people. It would be great if i can set up another collections, let's say for wheels only. Everyone can just add wheels to a new collection
  12. Getting this error tryingt o upgrade from version for IPB 3.4 to the new version Sorry, you do not have permission for that! 1S111/1 Key column 'id' doesn't exist in table
  13. Spotted a problem on my forum. When topic is posted after a Vehicle creation, it shows it as it came from guest on 31 Dec 1969 I went to try to make changes to the Topic Posting settings and received this error after changing the Title and hitting Save ErrorException: implode(): Invalid arguments passed (2) #0 [internal function]: IPS\IPS::errorHandler(2, 'implode(): Inva...', '/home/skupper/w...', 104, Array) #1 /home/skupper/www.bmw2002faq.com/applications/collections/modules/admin/items/settings.php(104): implode(',', 3000) #2 /home/skupper/www.bmw2002faq.com/system/Dispatcher/Controller.php(94): IPS\collections\modules\admin\items\_settings->manage() #3 /home/skupper/www.bmw2002faq.com/applications/collections/modules/admin/items/settings.php(30): IPS\Dispatcher\_Controller->execute() #4 /home/skupper/www.bmw2002faq.com/system/Dispatcher/Dispatcher.php(129): IPS\collections\modules\admin\items\_settings->execute() #5 /home/skupper/www.bmw2002faq.com/admin/index.php(13): IPS\_Dispatcher->run() #6 {main} IPB 4.1.9 PHP 5.6
  14. Several requests for the future Would it be possible to make the Collections searchable? Allowing for multiple unrelated collections. Associate fields to individual collection or category While using make a models database also allow non DB user input in case vehicle is not in database This one is a long shot. Something like a VIN decoder. User inputs VIN, and based on data in the database a year and model comes up. The admins will have to populate this DB Thanks for all the hard work on this and other apps that i use
  15. There are other strange things going on. A lot of my forums require Prefixes. On some, the requirement shows up on others it does not. The settings seem to be the same on both forums, but results are not hope you can help me figure these things out. This mod has been a lifesaver in IPB3 and hoping to continue using it in 4 steve k.
  16. Getting a problem with a plug in. I created an even "testing events". After the creation i was taken to a page http://www.bmw2002faq.com/calendar/event/-testing-events This page is not found this page should be http://www.bmw2002faq.com/calendar/event/117-testing-events/ The name is missing the ID. The link in the topic is also incorrect http://www.bmw2002faq.com/forums/topic/178971-testing-events-04012016-900-am-to-04012016-1200-pm/ Creating the events with the plug in disabled does not cause this problem. Thanks, Steve K.
  17. Upgraded to the IPB4 and then upgraded to new version of Advanced tags. Prior to the upgrade of Advanced Tags, all my prefixes were still there, juts did not have images like they used to be in the previous version. After the upgrade, the text still was not replaced, so i tried to run the Recache tool. That threw a DB error. So after that, i ran the tool to fix the DB errors. That removed all my prefixes. I tried to recache again and recieved this error again UPDATE LOW_PRIORITY IGNORE `core_search_index` core_search_index SET `index_tags`='efi' WHERE index_class like '%forums%' AND index_class like '%forums%' AND index_item_id=139321 LIMIT 1 IPS\Db\Exception: Unknown column 'index_tags' in 'field list' (1054) #0 /home/skupper/www.bmw2002faq.com/system/Db/Db.php(836): IPS\_Db->preparedQuery('UPDATE LOW_PRIO...', Array) #1 /home/skupper/www.bmw2002faq.com/applications/advancedtagsprefixes/modules/admin/manage/tools.php(343): IPS\_Db->update('core_search_ind...', Array, Array, Array, 1, 3) #2 [internal function]: IPS\advancedtagsprefixes\modules\admin\manage\_tools->rebuild() #3 /home/skupper/www.bmw2002faq.com/system/Dispatcher/Controller.php(85): call_user_func(Array) #4 /home/skupper/www.bmw2002faq.com/applications/advancedtagsprefixes/modules/admin/manage/tools.php(26): IPS\Dispatcher\_Controller->execute() #5 /home/skupper/www.bmw2002faq.com/system/Dispatcher/Dispatcher.php(129): IPS\advancedtagsprefixes\modules\admin\manage\_tools->execute() #6 /home/skupper/www.bmw2002faq.com/admin/index.php(13): IPS\_Dispatcher->run() #7 {main} Did something not get installed? Thanks, Steve K.
  18. Possible to add a feature that ads a preset Prefix to the topic? thanks!
  19. Any way to add an option for a Prefix when posting to a Discussion Topic. My forum requires a Prefix and thus i cannot post new Videos to the forum thanks, Steve K.
  20. ​Recreated the menu in the primary group without change. Also noticed that it has the same behavior in the Mobile Menu. I added it also to Header Menu. Still the same. steve k.
  21. Need some help with Menu for the ip.Content after setting up the menu to automatically set up all the categories in the contend db https://www.dropbox.com/s/8iwhelnaooblrjj/Screenshot 2015-02-06 11.51.48.png?dl=0 it sets them up in this manner https://www.dropbox.com/s/povo3uog9ofvhan/Screenshot 2015-02-06 11.53.10.png?dl=0 This only seems to work if menu is used on the home page or within the forum. Menu does not work from other sections of the site. You can take a look at it at http://www.bmw2002faq.com thanks for the help, Steve K.
×
×
  • Create New...