Jump to content

Community

jcdesign

+Clients
  • Content Count

    587
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Downloads

IPS4 Documentation

IPS4 Providers

Release Notes

IPS4 Guides

IPS4 Developer Documentation

Invision Community Blog

Forums

Posts posted by jcdesign


  1. All my themes are now disabled for purchase. 

    We can not change and give the app, plugin and themes to another author. New rules from IPS.

    But Pete T take over the support on this themes on his site.

    Oblivion blue
    Oblivion yellow
    Oblivion light
    Ultimaze
    LaMonte

    The Xenon landing page is only for my own site and are not supported.


  2. Unfortunately, I have to say that I leave everything that has to do with themes. Simply do not have time anymore, there is so much else in life that has greater priorities. None of my themes now have any support anymore and I will ask IPS to remove all my themes from the Marketplace. 

    I apologize for those who have bought my themes and hope they understand.


  3. 8 hours ago, DoorMadeEasy said:

    i have done everything  when i go to the landing page that i created  it's keep  loading all the time.. 

     

    i have done uploading the landing file to the room and i changed the url  so  why it keep loading ?

    Send me a pm with url, admin login rights. I must see where the problem is!


  4. 7 hours ago, DoorMadeEasy said:

    when i try to upload the  xml  i see this error show .

     

     

    123.jpg

    You have a limit at 2 mb at your host, and it´s very low. 

    If you are in a host server you must contact them and request  a higher value. Increase the limit to at least 8mb.

    If you are in WHM cPanel it´s easy to change this in php.ini settings.

    Untitled-3.thumb.jpg.522a9dec916e4c29e67c0958b37e9106.jpg

     


  5. Thanks for reporting this. It was my fault when doing the last update. Replace this in the html document. Replace this in Our Picks section:

                                            <h4><a href="{theme="section3_layout3_title_link"}">{theme="section3_layout3_title"}</a></h4>
                                            <p class="posted-on"><span>{theme="section3_layout3_date"}</span> {theme="section3_layout3_month"}</p>
                                        </div>
                                        <div class="entry-expert">
                                            <p>{theme="section3_layout3_text"}
                                                 <div class="post-readMore">                                     
                                              </div><div class="container3">
                                              <a href="{theme="section3_layout3_button_link"}" class="btn-grad2 wow fadeInUp" data-wow-duration="1s" data-wow-delay="0.8s">{theme="section3_layout3_button"}

    This will be fixed to the next update!


  6. On 2/16/2019 at 12:23 PM, jcdesign said:

    Send me a pm and take a  look at this later today.

    I was told you to contact me so I can take a look at your site. It´s hard to determine what is wrong in screeshots you post here. And the html is working, but I have done a couple of changes in the slider.


  7. 2 hours ago, CP_User said:

    That looks loads better!

    Quick question, is it simple to alter the colours to match more of the IPS default theme? Or is some custom css needed, for instance to change the 'AuthorPane' colour.

    Cheers

    It's quite easy to change. The best way is to save all your own changes in custom.css not to affect future updates.

×
×
  • Create New...