Jump to content

Community

digifredje

Visitors
 • Content Count

  243
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About digifredje

 • Rank
  Member
 • Birthday 05/11/1979

IPS Marketplace

 • Resources Contributor
  Total file submissions: 1

Recent Profile Visitors

4,519 profile views
 1. ​Dit is een onderdeel van de profielvelden. Aangezien je die zelf kan aanpassen via het adminCP en niet overal gelijk zijn, zijn er hier geen vaste vertalingen voor.
 2. Je kan uiteraard zoeken op "je", alleen zit dat wel op meer dan 1000 plaatsen, dus dan zal je die overal moeten wijzigen. Daar zal wel wat tijd in kruipen.
 3. Dat is vreemd. Normaal zou dat onmiddellijk zichtbaar moeten zijn. Heb je hier "AdminCP -> Look & Feel -> Manage Languages" rechts van "Nederlands" al eens geklikt op "Recache All"?
 4. Bij deze een korte uitleg Ga naar AdminCP -> Look & Feel -> Manage Languages Klik op "Nederlands" Gebruik de "Find" knop om de string te zoeken die je wil wijzigen of ga de verschillende "Pack Name's" af om de string te zoeken Wijzig de vertaling Klik op "Go" De vertaling is nu gewijzigd.
 5. De "oude" versie werkte al met 3.4.6, hoor. :) Ik heb zonet vermoedelijk de laatste versie online gezet voor de 3.X reeks. Hierin zijn nog enkele kleine foutjes verbeterd.
 6. Deze versie is compatibel met 3.4.6. Er komt wel nog een laatste versie met enkele kleine verbeteringen. Aangezien de nieuwe versie opnieuw vertaald zal moeten worden, zal dit een aparte download worden. De support van deze versie zal dan ook stoppen met de komst van 4.0.
 7. Normally this file should work for your version. If not, I can provide you an earlier version of the language file.
 8. Er komen geen versies meer voor Gallery of Nexus. Met de komst van 4.0 kan dit veranderen, maar niet meer voor de 3.X reeks.
 9. Nieuwe versie staat online. Naast de kleine verbeteringen werd de knop "Vind ik goed" gewijzigd naar "Vind ik leuk" op vraag van HCICT. Bijhorende vertalingen werden uiteraard ook aangepast. In de omschrijving heb ik nu ook vermeld dat "you" vertaald wordt door de "jij"-vorm.
 10. Bedankt voor je aankoop. Ik ben de maker van de vertaling en ik zal proberen je issues te overlopen. 1. Ik ben inderdaad een Vlaming. Ik ben me echter niet bewust van typische "Vlaamse" woorden, maar blijkbaar kan het toch uit de vertaling gehaald worden. Als je me voorbeelden kan geven en eventueel Nederlandse woorden die "neutraler" zijn, ben ik steeds bereid die te vervangen. Het is niet de bedoeling dat het een Vlaamse vertaling is. Je bent echter de eerste die dit opmerkt en ik denk dat 90% van de kopers toch Nederlanders zijn. Verwacht echter niet dat ik woorden als "hartstikke" of "asjemenou" ga beginnen gebruiken. :) 2. Hier ben ik natuurlijk weinig mee. Ik heb me proberen te houden aan het gebruik van hoofdletters in het origineel (waarvan ik trouwens ook vind dat deze verkeerd worden gebruikt). Maar opnieuw, als je me voorbeelden kan geven, verbeter ik het graag. 3. Grappig dat je dat aanhaalt. Toen ik begon met de vertaling gebruikte ik de u-vorm. Ik heb dit toen moeten wijzigen naar de jij-vorm onder massale druk. Zoals je ziet zijn de meningen dus verdeeld, maar ik denk dat de meerderheid wel kiest voor de jij-vorm. Voor de problemen met de installatie moet ik verwijzen naar IP support. Daar kan ik weinig aan verhelpen.
 11. Normaal gezien wel, maar blijft op eigen risico natuurlijk ;)
 12. Al de bovenstaande fouten werden aangepast en zullen bij de volgende update verbeterd zijn. Bedankt voor de feedback. Wat "Members" betreft, dat is de naam van de applicatie. Die moet je zelf aanpassen in je AdminCP->Content->Settings->Navigation Menu Daar kun je de applicatienaam wijzigen in "Leden".
 13. "quote" is ook in het Nederlands correct Waar wordt dit gebruikt, want ik vind het niet terug? CP is zowel een afkorting in het Engels (Control panel) als Nederlands "Controlepaneel". Bij de publieke onderdelen zou "Members" normaal gezien altijd moeten vertaald zijn naar "Leden". kan je me zeggen waar dit nog niet zo is, dan kan ik dit verbeteren? Maar je verwacht wel dat het aangepast wordt op basis van JOUW eigen mening? :) Ik zeg niet dat de vertaling perfect is en inderdaad, in dit geval is dit wat aangepast op een manier waarop we vonden dat dit het duidelijkste was. Dat wil niet zeggen dat we het niet willen veranderen, alleen dat tot op heden je de enigste bent die hierover een opmerking heeft gemaakt (dat is nog geen 2% van de gebruikers). Als een aantal mensen er zo over denkt, pas ik het met plezier aan. Op IP.Board is het "Like This", op Facebook gewoon "Like". De correctste vertaling voor IP.Board zou dus zijn "Vind dit leuk".
 14. Er waren verschillende redenen: 1. IPS is geen facebook. Anders denken mensen dat het bericht geplaatst wordt op facebook. 2. Als je klikt op "Like This" of "Vind ik goed" dan stijgt die persoon zijn reputatie. Reputatie vind ik iets dat moet stijgen als je iets goed vindt, je hoeft het daarom niet perse "leuk" te vinden.
 15. De volgende versie van het Nederlands Taalbestand (1.4.0) zal de vertaling bevatten van IP.Blogs. De prijs zal dan ook stijgen van 10$ naar 12,5$. TIP: Als je het Nederlands Taalbestand nog snel aankoopt vooraleer 1.4.0 uitkomt, betaal je nog de oude prijs van 10$ en heb je bij de volgende update de vertaling van blogs er gewoon bij.
×