Jump to content

Community

Dmacleo

Members
  • Posts

    11,840
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    13

 Content Type 

Profiles

Downloads

IPS4 Providers

Release Notes

IPS4 Guides

IPS4 Developer Documentation

Invision Community Blog

Forums

Store

Everything posted by Dmacleo

  1. older backup (only day older) upgrading ok. odd but its working now.
  2. yes d/l 403. actually did it 3 times to make sure no file corruption.
  3. this is test board with no access for you guys. going to restore to a backup thats older and then see what happens. trying to remember where it is but wasn't there a switch in database for this?
  4. not hitting the database issue anymore just now no matter how I upload it (binary or auto) it shows 3.47 installed and latest and won't upgrade. got to be something in the pathing changes, going to try deleting all files (including haccess) except uploads and conf_global and see how that works
  5. ​yup but where the Create New isn't showing its either not logged in as admin or its 3.47 and lower. or a file upload error but I think that would cause more issues.
  6. yup I also have constants.php there but not sure if that should be there. just d/l fresh copy and am reuploading (using binary due to nexus) to see if it was file issue.
  7. what board version you using? if 3.46 and below its different and also if using ip.content as home page adds even more differences.
  8. yes, and as i said I also saw same thing using installer. after upgrader failed I restored uploaded again and ran the installer to see just in case. same error
  9. this is odd. all third party hooks/mods uninstalled. upload the 403 files and try to run upgrader (same thing happens if I hit install.php also) and I get to the database section and it tells me I can't do it due to existing community being installed. if I were to assign different prefix I could but that doesn't help. this is on test board (luckily) so I can try anything to see why its happening. any thoughts while I restore it and d/l a fresh copy of 403 ?
  10. I am way behind in updating and not used to v4 formats, was there a v4 version of this added yet and I missed it in market? am going to hold off updating until I see if this one is updated.
  11. can't do 3.47 as lic expired and waiting a bit before renewing so hoping it works ok on 3.46. will do backups and test tomorrow and see if I find any issues.
  12. should show in mod control panel, unapproved content, tutorials section if its not something you are used to looking for. edit: didn't see Adriano answered, sorry.
  13. File Name: CSPAN with Embed Code media tag File Submitter: Dmacleo File Submitted: 17 Sep 2014 File Category: Integration Supported Versions: IP.Board 3.4.x CSPAN with Embed Code media tag To install first download and extract the file. In ACP go to Look and Feel, Post Content, Manage Media Tag. then at bottom of screen in the Import New Media Tags click the Browse Button. Browse to the extracted file you fownloaded and choose the mediatag.xml file and then click Import. After imported go to Look and Feel, Template Tools and recache all skins. IMPORTANT!! This media tag will ONLY work with CSPAN videos that allow embedding. You can tell if the video is ok by the word embed on lower left of player as shown in screenshot embed 1. IMPORTANT!! You CANNOT use the actual page url for this tag, you MUST get the url used in the embed code. This was only way I could get it to always work. This is actually easy to get, there are 2 ways to do it. The first and easiest way is to click the breakout button [BOX WITH ARROW] on player as shown in screenshot breakout 1. This opens a new page and the url of that page will be correct. Just paste that url into post. The second way is to click the embed to copy the NEW code, paste that into a text file an then copy the video url from the embed code (do NOT copy the single ' on each end) as shown in screenshot URL 1. You then paste that url into post. An example of a url to paste is this: http://www.c-span.org/video/standalone/?321518-1/house-democrats-news-conference-benghazi-committee this url was driven off this page: http://www.c-span.org/video/?321518-1/house-democrats-news-conference-benghazi-committee here to download this file
  14. File Name: Google Docs Media Tag File Submitter: Dmacleo File Submitted: 14 Sep 2014 File Category: Integration Supported Versions: IP.Board 3.4.x To embed google docs into a post using media tag. tested with documents and spreadsheets. tested in IPB 3.4.6 with all patche applied, no idea if it will work on older versions or not. you may need to adjust the iframe dimensions to suit your needs. To install first download and extract the file. In ACP go to Look and Feel, Post Content, Manage Media Tag. then at bottom of screen in the Import New Media Tags click the Browse Button. Browse to the extracted file you fownloaded and choose the mediatag.xml file and then click Import. After imported go to Look and Feel, Template Tools and recache all skins. to use this the google doc item (doc/spreadsheet/etc) needs to have been published to web, you then use the link that the share link generates. if the document owner has not published the document to web the embed will not work. here to download this file
  15. File Name: Archive.org Media Tag File Submitter: Dmacleo File Submitted: 14 Sep 2014 File Category: Integration Supported Versions: IP.Board 3.4.x Media tag for videos hosted at https://archive.org An example is https://archive.org/details/Eagle4life69-BigThunderMountainRailroad570 To install first download and extract the file. In ACP go to Look and Feel, Post Content, Manage Media Tag. then at bottom of screen in the Import New Media Tags click the Browse Button. Browse to the extracted file you fownloaded and choose the mediatag.xml file and then click Import. After imported go to Look and Feel, Template Tools and recache all skins. To use this tag go to https://archive.org and on any video just copy the url in address bar and paste it in the post you are making. here to download this file
  16. this now gives redirection issues, not sure why. if I can see why I'll post why. Disregard, I had made an error on my end. sorry.
  17. huh never seen that happen, you modify the skin? the excessive border space on right side compared to left side is why I wonder about skin edit. have run this on many skins (until yesterday I had 11 installed) and not seen that issue so not sure.
  18. well with presales it allows people who are not members a manner to post and at same time it prevents the tons of spam they used to get. and it also allows them to check each post to make sure no false/misleading info is given out to a prospective customer. actually I am not sure on the 10 for clients, been so long since I bought it I may be wrong, there MAY be no restrictions for license holders when they first get access. edit: often you will see something posted that is wrong, approved, and the next reply is staff explaining why its wrong. this then allows the person who made the mistake to learn as well as get correct info to the requester.
  19. iirc its 10 for clients. presales forum needs it all the time for everyone.
  20. stock theme or custom? the skin edits need to be done to every skin you want it on
×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy