Jump to content

Unlucky

Clients
  • Posts

    1,806
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Downloads

IPS4 Providers

Release Notes

IPS4 Guides

IPS4 Developer Documentation

Invision Community Blog

Forums

Store

Everything posted by Unlucky

  1. Hi, Is this skin compatible with ProMenu 2.1.5
  2. Hi, Sending it via PM to you now
  3. Hi, I am using custom menus and IP content and the patchwork gallery template by marcher on the home index page It works fine with the default IPB skin, but on this skin my long custom menu appears under the patchwork gallery section so the bottom part is hidden Where can we edit the skin so that the custom gallery menu appears on top?
  4. Hi, Any ideas on this one as invision support say it is causing our server load issues. They have had a second look at the mysql slow log table and have reported back. "I have, however, taken a secondary look at the MySQL Slow Log and those queries are fairly persistent. They are locking up which is causing them to stack on top of each other."
  5. Hi, I am running [HSC] Super News Feed v4.1 We have been experiencing intermittent high server loads. Normally the process of killing hanging msql queries, and killing httpd processes, then resarting mysql server and apache seems to fix it. I have logged this problem with invision tech support and they have had a look at the slow query log and have reported it could be due to super news feed because they found this logged. SELECT f.*,rep_cache.rep_points, rep_cache.rep_like_cache,rep_index.rep_rating as has_given_rep FROM ibf_feed f LEFT JOIN ibf_reputation_cache rep_cache ON ( rep_cache.app='supernewsfeed' AND rep_cache.type='action_id' AND rep_cache.type_id=f.action_id ) LEFT JOIN ibf_reputation_index rep_index ON ( rep_index.app='supernewsfeed' AND rep_index.type='action_id' AND rep_index.type_id=f.action_id AND rep_index.member_id=14454 ) WHERE action_type in ('blogComment','dbComment','displayName','editFile','eventComment','fileComment','friend','group','imageComment','joinGroup','newAlbum','newBlog','newDbRecord','newEvent','newFile','newGroup','newImage','newListing','newPost','newTopic','profileComment','profilePhoto','profileUpdate','registration','reputation','signature','statusComment','statusUpdate','updateEvent') GROUP BY f.action_id ORDER BY action_time desc LIMIT 0,23; And the invision tech reports... "This is a query being run by the Super News Feed add-on... the GROUP BY there is likely creating a a temporary table within MySQL which is causing the slow down." Is this a known issue and is there anything we can do to get this fixed? Many thanks
  6. Add as raw php... ### Load hook file ##################################### $hook_class_name = 'boardIndexMembersOnlineToday'; ######################################################## $hook_file = ''; $hooksCache = ipsRegistry::cache()->getCache( 'hooks' ); foreach( $hooksCache['templateHooks']['skin_boards'] as $hook ) { if( strtolower( $hook['className'] ) == strtolower( $hook_class_name ) ) $hook_file = $hook['filename']; } if ( empty($hook_file) || !file_exists( IPS_HOOKS_PATH . $hook_file ) ) { if( $this->memberData['g_access_cp'] ) echo '<div class="message error"><b>Error!</b> Hook with classname "' . $hook_class_name . '" does not exist!</div>'; else echo ''; } else { require_once( IPS_HOOKS_PATH . $hook_file ); $loadHookClass = new $hook_class_name; echo $loadHookClass->getOutput(); }
  7. Hi, I would like to give this a go on a new site. Currently my wordpress site is running from the domain root. Does it matter how I install the invision forum? Can I just create a /forums folder and install IPB there. Will all connect together OK with wordpress being loaded by default when a user hits the site?
  8. hi, we have had to take it off our busy boards due to the high volume of queries. Will there be a fix for this? Missing having it on there already...
  9. Hi, Do we just upload and overwrite or do we need to run the installation aswell? Thanks,
  10. One other question. I really like this plugin and am going to start moving alot of my sub forums around to simplify the structure of the site so people see more of this design. Is there anyway to make the categories show up like this so when someone hits the main forum index page they see the grid format instead of the traditional forum layout?
  11. Hi, No they are populated, And it is not happening with all the forums - only some so looking for differences now. Some of the forums causing the issue have unapproved topics so I thought they might be causing the issue so I approved 2 unapproved topics in one of the forums but it still got the same errors after. Unless I need to recache something when doing that?
  12. Hi, When viewing my forum I am getting a bunch of errors aswell like this Warning: Division by zero in /usr/www/mywebsite.com/admin/applications_addon/other/tcovers/sources/classes/lib.php on line 219 Warning: Division by zero in /usr/www/mywebsite.com/admin/applications_addon/other/tcovers/sources/classes/lib.php on line 219 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/www/virtual/mywebsite.com/admin/applications_addon/other/tcovers/sources/classes/lib.php:219) in /usr/www/virtual/mywebsite.com/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 114 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/www/virtual/mywebsite.com/admin/applications_addon/other/tcovers/sources/classes/lib.php:219) in /usr/www/virtual/mywebsite.com/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 127 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/www/virtual/mywebsite.com/admin/applications_addon/other/tcovers/sources/classes/lib.php:219) in /usr/www/virtual/mywebsite.com/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 136 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/www/virtual/mywebsite.com/admin/applications_addon/other/tcovers/sources/classes/lib.php:219) in /usr/www/virtual/mywebsite.com/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 137 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/www/virtual/mywebsite.com/admin/applications_addon/other/tcovers/sources/classes/lib.php:219) in /usr/www/virtual/mywebsite.com/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 141
  13. Hi, Just bought it and am going through enabling my forums and recache button For one of my forums it is giving this error. Warning: Division by zero in /usr/www/virtual/mywebsiteurl.com/admin/applications_addon/other/tcovers/sources/classes/lib.php on line 219 Warning: Division by zero in /usr/www/virtual/mywebsiteurl/admin/applications_addon/other/tcovers/sources/classes/lib.php on line 219
  14. Hi yes I can confirm 3.4.2 worked fine for me when i tested if the bad word filter worked for a post.
  15. the site i want to use this for is still in final testing phase so if the beta is reasonably stable and fixes this issue, I am happy to test it
  16. Hi, Just checked as admin and it didn't work but guess that's because admin overides the filters. tried posting as a normal member and the ban filter worked OK
  17. excellent news - Will it be available shortly?
  18. Hi, From what I have managed to find on the net it looks like it worked ok on invision versions prior to 3.4 using invisions own bad word filter list so maybe shoutbox needs to be updated to work with 3.4's bad word filter integration?
  19. so shoutbox does support the bad word filter from the invision bad word filters list? - sorry im confused now Thanks
  20. Hi, Ignore my last message, I have just installed and see it working straight away on ipcontent. many thanks
  21. Hi, We have ipcontent running our home page - have you made an ipcontent block for this? If not can you confirm what your_hook_class_name is and I can make it using this doc - http://community.invisionpower.com/topic/365773-tips-tricks-how-to-convert-ipb-hooks-into-ipcontent-blocks/ Many thanks
  22. Hi, I have just installed the Enhanced Gallery Images in Board Index and noticed this caused a clash and generated an error when users tried to view a pm message. i disabled the gallery hook and the the pm messages worked. So i disabled friends online and reloaded theEnhanced Gallery Images in Board Index hook and pm messages worked ok again . Any idea if I will be able to run both of these? Thanks,
×
×
  • Create New...