Jump to content

Community

NorthGeorgiaWX

+Clients
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Downloads

IPS4 Providers

Release Notes

IPS4 Guides

IPS4 Developer Documentation

Invision Community Blog

Forums

Store

Status Updates posted by NorthGeorgiaWX

  1. I'm trying to figure out why the forums/blogs/calendar/etc don't use the theme, yet pages and articles do. Using Uniform 4.6.0

  2. Hey ehren! Just purchased your theme and having an issue. The normal images/icons for the admin panel and on the forum are missing.  

     

    Snap346067091.jpg

    1. Show previous comments  1 more
    2. ehren.

      ehren.

      Hi there,

      Missing FontAwesome icons are sometimes caused when https hasn't been configured correctly. If the same issue is happening the Admin Panel, it would likely imply that Uniform isn't causing the issue 🙂 

    3. NorthGeorgiaWX

      NorthGeorgiaWX

      I'll contact Invision as they are hosting. 
      I have another issue, not sure where to start first. I have closed Clubs. When a user that does not belong to the club clicks on the club or to join the club, they get this message. The join request works, but I need to figure out how to fix this screen. 

      Snap346067113.thumb.jpg.a01c44653500a511d134c75f1599c163.jpg

    4. Ehren

      Ehren

      You'll need to ask the Invision team as that doesn't seem to be an issue with Uniform 🙂

×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy