Jump to content
Invision Community

BABOO2016

+Clients
  • Content count

    137
  • Joined

  • Last visited

About BABOO2016

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

4,476 profile views
  1. Origin Theme

    Excellent theme and fast support! 5 stars hands down!
  2. CodingJungle's Apps [support topic]

    Keyword Tooltip works fine in 4.2.2, but it also applies to image alt/title. The result is a broken image. It should also have an option to block showing more than X times a single tooltip in the same page.
  3. (NB40) Pinned Posts

    I want to change the background color of pinned posts to a different color from common posts. How do I do that? done
  4. (NB41) Topic Cover

    Amazing plugin and support!
  5. (NB41) Topic Cover

    AWESOME! Thx!
  6. (NB41) Topic Cover

    I've just noticed the title appears even when there is no topic cover. How do I fix that to show title only when cover photo exists? BTW this feature would be nice for Topic Cover 1.01
  7. (NB41) Topic Cover

    PERFECT!! THX!
  8. Social & Contact Sidebar

    Your plugin is amazing! 1. How do I remove button titles? ("Follow us...") 2. Plz add a "Go to Top" button Thx!
  9. (NB41) Topic Cover

    Excellent plugin! I'd like to add topic title over cover page. How do I do that? I tried {$topic->title} but didn't work...
  10. [IPS4] Tutorials

    Adriano, aonde está a opção de converter um post em um tutorial?
  11. Advanced Tags & Prefixes - IPS 4.x

    Problem solved: Application Timeout must be configured to very high value to allow "Rebuild Tag Cache" script to be finished without errors. Application is working fine now.
  12. Advanced Tags & Prefixes - IPS 4.x

    This plugin has a bug that avoid being used in my board. I posted a problem 5 days ago and unfortunately it was ignored by the developer. How to proceed for a refund?
  13. Advanced Tags & Prefixes - IPS 4.x

    Unfortunately "Rebuild Tag Cache" generates Error 500 during rebuild with 5, 100, 250 or 1000 records per cycle. This problem is not related to our server because we run dozens of scripts/rebuilds and some of them took a few hours to complete without errors. Old tags are not shown in my discussion board and current Advanced Tags & Prefixes doesn't work because "Rebuild Tag Cache" generates an error. How do I fix it?
×