Jump to content

rebecah

Clients
  • Posts

    167
  • Joined

  • Last visited

About rebecah

  • Birthday 06/26/1952

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

rebecah's Achievements

  1. Thanks so very much for trying to help. There had been an edit to the editor that support found. It is all fixed now. :)
  2. What would that have to do with not being able to enter text in messenger and also downloads? There is a plugin installed called: topic viewed by.
  3. I tried to post a screenshot in my forums and this was the message I got...image I'm attaching. To me, it looks like I'm not able to write to my database. I have requested that my server look into this too, I have run the support tool several times and it does not find any errors. Thanks so much for the help!
  4. Could someone please tell me where the files for messenger are located. I just recently moved my site to a new server. It seems like something might be missing. I have had so much trouble getting my site to even work so I hate to mess with any files that might take it back down. Any help would be much appreciated. Edit: I found the messenger file under applications/core/sources/messenger coping those did not help. It is not only messerger that does not allow text input it is also the Forums.
    Thank you, this is a great plugin, especially thanks for sharing it for free.
  5. I would like to add my desire to have this change implemented too. I don't want people to post in my parent categories, but I would like the listing of the child categories to be listed in the parent category. Please!
  6. Is there possibly a font type similar to this? Like, say I want all of my text to be in Comic Sans MS? Thank you so much Flitterkill for this very helpful info on the font-size. It works perfectly!
  7. I finally found my problem the whole time it was the .htaccess file was missing the friendly url info. I completely forgot all about that. Hopefully this will help someone else. .htacess file must contain the following and be placed in the root of your forum folder. <IfModule mod_rewrite.c> Options -MultiViews RewriteEngine On RewriteBase /IPB/ RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteRule \.(jpeg|jpg|gif|png)$ /IPB/public/404.php [NC,L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /IPB/index.php [L] </IfModule>
  8. The site is not quite as large as your's but my database is over a gig. I've had is since 2010, but we do prune thing out quite often so that it does not get so large. I split the file into smaller chunks. It's not timing out. I tried to use the backup restore option to restore a backup of my database and it did time out. My original site quit working yesterday, and I'm sure I didn't change anything. I even tried to restore a backup database and that didn't work. I'm afraid my database is just gotten corrupted or something. I'm uploading a full backup of the site to try to restore that but it has taken almost all day and still has 4 hours to go. I feel like I've just wasted so many days of my life, and am getting very frustrated. I can not believe my .com name has taken so long to transfer, and am concerned that maybe some of the issues are due to my not being able to enter the license number. I'm just grasping at straws, trying to find the answer. I very much appreciate your offer, and I will have to get back to you if I can't figure it out. Thanks so very much for responding and for your help.
  9. Is there a tool that will fix my ips tables? I am still trying to get my migrations to work and it just keeps failing. I'm almost at the end of my rope. Any help would be very much appreciated. I've been trying to import just a few table at a time, and I have found some errors in a few, one of them being my member table. I have gone through and checked each section with bigdump and fixed all of the utf8 issues. I know I could put in a ticket, but my .com name still has not transferred, I'm using the same web name only .info. I keep getting a Fatal Error, even if I import a table that had been working. I create a backup table every so often.
  10. I was mistaken...on my post. I've removed the text.
  11. I've been doing this from phpMyAdmin. I do have SSH access, but I don't know how to use it.
  12. Is there a list of tables that can not be imported into an IPS database? I've been trying for days to set up our site on a new server and importing the full database does not work. I've tried not importing the cache tables. I've searched for info on this and can't find that I shouldn't be able to import them all. I'm just stumped. Any help would be much appreciated. I am trying to reset up IPS 3.4.9 so that I can update to 4.1.12.1. My old server did not have the needed php 5.6.
×
×
  • Create New...