Jump to content

MinimateMultiverse

Clients
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Downloads

IPS4 Providers

Release Notes

IPS4 Guides

IPS4 Developer Documentation

Invision Community Blog

Forums

Store

Everything posted by MinimateMultiverse

  1. In the ACP, in Members>Groups find the group and click edit. Group Settings tab, scroll down to signatures.
  2. I am running IPS4 and my some of my users are experiencing an issue with adding images to posts. What is occurring is that the "Drag files here" portion of the reply window is not showing up and it is happening across several browsers. I have recommended clearing cache, which has not helped and these users are all within the same group with the needed permissions. Again, not all users, just a few. IPS says this is not a known bug. Any recommendations?
  3. I downloaded my DBs, I have 2 of them in my community, and then imported them to the new server using phpmyadmin. I can download all the files from my site using phpmyadmin also? Actually, I got one upload and already facing error messages.
  4. Before I could upgrade mt 3.4 community to IPS4, I had to move to an upgraded server. Migration from one server to the other is totally on me and I have NO idea what I am doing. I have looked extensively for support pages on this, but nothing really lays it out. I am with godaddy and they will do it for $100 but it takes 7 days. Thats a long time to be down. Any help?
×
×
  • Create New...