Jump to content

Community

simplymesobe5280

+Clients
  • Posts

    991
  • Joined

About simplymesobe5280

Recent Profile Visitors

11,302 profile views

simplymesobe5280's Achievements

  1. This isn´t the point Charles and your wrong. We run this board since 2007 and we had times with expired periods and this was never shown before. It´s the first tim at all that i see this. Your right just click the lil cross to dismiss but this isn´t the point like i said before. You miss-use your software. It´s nice and good to give this hint on the acp part but NOT as decoration on the live site all the same who can see it or not.
  2. Charles i am no idiot and can read too. Give me the permission to add such things here on your server and site and i will consider if i give you this permission on our server and site. I can´t and don´t want accept this.
  3. What The ... do you think who you are to add this on our frontpage WITHOUT our permission We own the software and the server and WE decide who and what is allowed on OUR SERVER AND FRONTPAGE AND NOT YOU !!!
  4. I bought the cool Gamer theme It´s a very professional made theme for a good price. The help and support is also very professional, fast and friendly! Continue the great work Mark
    This is a real cool theme with so many extra features Still need to decide if i finally use the wide screen or normal version. Maybe both
    A very useful tool - Many Thanks Adriano
  5. I need to change the color of the typed letters on IP.Chat. Can someone tell me maybe where i can change this. Many Thanks
  6. If i upload mixed pictures and clips to a new album it stays on step 2 and i see this on the bottom left The usergroup settings allow unlimited size. Can someone gice me hint how to fix this problem ? Many Thanks
    This is a real cool plugin and it works great - Many Thanks Pete
  7. I wonder if i run the only site with these issues These 2 problems exist since the first betas. The staff checked them but it looks like there is no chance of any fix Tickets didn´t help either. Is there any other site owner who fixed these issues already maybe ? Many Thanks
  8. Maybe it´s part of this issue https://community.invisionpower.com/4bugtrack/rebuild-bug-when-raw-html-is-stored-with-a-post-r6513/
  9. Hello Lindy, Many Thanks for your explanation. I agree with most of your points. First let me say i am not in a hurry to upgrade my live site - it´s running fine. Also let me say that your team is great, friendly and almost always very helpful - Thanks. Our "testdrive" isn´t made to run a second site. It´s just to test new features, addons and new software versions like your 4.x.x . I ran the the 4.x.x upgrades since the first public beta to help you and the community to address and fix problems and issues of the new versions. And i did this with close contacts to you and your team. So i did with 4.0.7 and ran into 1 old and a new tricky issues. I ran it two times more to see on what step the issue happens, made screenshots etc and reported all with examples. Then i got these replies a+nd was angry and sad and felt a lil stupid and posted this here. Rhett checked it and it seems i am not that stupid lol. Thanks to you too Rhett. Once again Thank You and have a great week
×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy