Jump to content
Rikki
 Share


New Mobile skin coming soon

New Mobile skin

When we developed IP.Board 3.0, we took the decision to keep the same basic Lo-Fi skin that appeared in IP.Board 2.x, but expand it to include the ability to post, which was a commonly requested feature. Since 3.0's release, we've had a lot of feedback requesting that we expand the Lo-Fi skin further, and create a truly mobile experience for IP.Board users. Now we're pleased to introduce the new Mobile skin.

The new Mobile skin provides handy trimmed-down access to almost all areas of IP.Board, including topics, posting, searching and the messenger. Non-essential information and features have been stripped out, to ensure the interface for mobile device users is uncluttered as well as quick to download and render.

The CSS used to build the Mobile skin is minimal, to help keep page sizes down, but we have added a splash a color to enable webmasters to brand their Mobile skin, if they wish. By default, the Mobile skin is traditional IP.Board blue. A GDK for the few images that appear will be released in due course.

We've designed the Mobile skin to be usable on any modern mobile device, such as iPhone and Blackberry. It should look great on any size screen, too.

We'd love to hear your feedback on the new look, and any questions you have! The skin will be available for testing on this forum in the next few days.

Oh, one more thing... it has topic markers :)

 Share

Comments

Recommended Comments



Hopefully this hasn't just been forgotten - with smartphone use booming, this really is an essential new development for the platform in my opinion.

I think I'll have to look and see if a similar skin has already been done in the skin development community, as I'm hoping to have upgraded my community from 2.36 to 3.05 in the next week or so.

Link to comment
Share on other sites

On BB's main browser, it doesn't work.

On BB's opera mini, it shows me just one dropdown with "IP.Board Mobile" displayed with the "Go" button. When I click on the Go button, I keep coming back to the same page.

What am I missing? My site is on an HTTPS (secure) server. Is this an issue?

Link to comment
Share on other sites




Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...