Jump to content

Topic symbol not correct


Recommended Posts

17 hours ago, Canis said:

Forum is running very slow, is it possible to give the process lower priority?

Rebuilding the search index is a slightly intensive process but the background system should be prioritized in a way which offloads this and doesn't bring down your server. If you are not running these via cron, you may see a little bit of a performance issue. You may wish to check this in ACP -> System -> Advanced Configuration.

Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, Jim M said:

If you are not running these via cron, you may see a little bit of a performance issue.

So changing from Cron (current setting) to Automatic should improve forum performance?

Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, Canis said:

So changing from Cron (current setting) to Automatic should improve forum performance?

Sorry for the confusion. You will want to be on cron. That statement was stating if you are not on cron already to switch but if you're on cron, you will want to just let it process and ensure your server is properly configured. If you have given PHP memory and processing beyond what your server can handle, it may cause an overload on your server as the software things it can handle x when it can't.

Link to comment
Share on other sites

Thanks for the update. Please be advised I have moved this to a ticket so we can further investigate. I have sent you an email with further instructions for next steps.

Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...