Jump to content

Error: Call to a member function url() on bool (0)


Recommended Posts

Hello,
I apologize in advance if the question has already been asked, I do not speak English and the searches are unsuccessful 😢

I have not managed to contact the support via my website as I could do before and I do not know how to correct this problem:

I have this problem since the version previous to V4.7. I was hoping this would fix the problem but no, it's still there.
The error appears on the default IPS theme and the custom theme

Some URLs are only accessible to visitors. From the moment the person is connected to the website, he no longer has access to the article
Example with this article: https://luniversims.com/index.html/les-sims-4/sims-4-codes-de-triche-cheats-sur-les-sentiments-jeu-de-base-r1421/

or this one:
https://luniversims.com/index.html/les-sims-4/codes-de-cheats-sims-4-r454/

Could contain: Page, Text, Document, LetterI cleared the caches of the website and my browser but nothing helped. Other friends meet the same mistakes

Do you have an idea of the problem ?

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, bouckie said:

I have not managed to contact the support via my website as I could do before and I do not know how to correct this problem:

You should have receive an email last year about how you obtain access to support will be changing. Technical software support will be handled here via our community so (Hi!) you've found us 🙂 .

8 minutes ago, bouckie said:

Some URLs are only accessible to visitors. From the moment the person is connected to the website, he no longer has access to the article
Example with this article: https://luniversims.com/index.html/les-sims-4/sims-4-codes-de-triche-cheats-sur-les-sentiments-jeu-de-base-r1421/

or this one:
https://luniversims.com/index.html/les-sims-4/codes-de-cheats-sims-4-r454/

Could contain: Page, Text, Document, LetterI cleared the caches of the website and my browser but nothing helped. Other friends meet the same mistakes

Do you have an idea of the problem ?

We would need to look further into this for you, however the access details on file appear to be incorrect or missing. Could you please update these details by visiting your client area, selecting the relevant purchase, then clicking "Review/Update Access Information" under the "Stored Access Information" section. 

We look forward to further assisting you. 

 

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Marc Stridgen said:

Before we proceed any further, please check this on default database templates, as these are separate to your theme

I tested with the default theme and with the custom theme but it does not work in the 2 cases
however if I add  " ?do=edit  " at the end I can edit the articles without problem. 🙃

Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...