Jump to content

Error 500 - Error: Class 'IPS\Theme\Cache\class_forums_front_forums' not found (0)


Recommended Posts

Error: Class 'IPS\Theme\Cache\class_forums_front_forums' not found (0)
#0 /home/mazafaka/public_html/system/Theme/Theme.php(946): eval()
#1 /home/mazafaka/public_html/system/Theme/Cache/Template.php(108): IPS\_Theme::overloadHooks('class_forums_fr...', 'IPS\\Theme\\Cache')
#2 /home/mazafaka/public_html/system/Theme/Theme.php(797): IPS\Theme\Cache\_Template->exists()
#3 /home/mazafaka/public_html/applications/forums/modules/front/forums/forums.php(99): IPS\_Theme->getTemplate('forums', 'forums', 'front')
#4 /home/mazafaka/public_html/applications/forums/modules/front/forums/forums.php(38): IPS\forums\modules\front\forums\_forums->_forum(Object(IPS\forums\Forum))
#5 /home/mazafaka/public_html/system/Dispatcher/Controller.php(101): IPS\forums\modules\front\forums\_forums->manage()
#6 /home/mazafaka/public_html/system/Dispatcher/Dispatcher.php(153): IPS\Dispatcher\_Controller->execute()
#7 /home/mazafaka/public_html/index.php(13): IPS\_Dispatcher->run()
#8 {main}

Please help, I have several errors that are only observed in the theme that I installed from IPBFOCUS, there must be a bad configuration or something like that, these errors appeared suddenly, I don't know the cause.

Link to comment
Share on other sites

If switching to the default IPS theme makes it work again it's probably better if you ask the theme's author for help.

 

A first guess would be that the theme was not imported properly. Try deleting and re-importing it. If that still doesn't work maybe you're using the wrong theme version compared to the forum version you're using.

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...