Jump to content

"Unread Content" stream now showing same thread multiple times


JohnWH
 Share

Recommended Posts

Hi,

We upgraded to 4.6.12.1 a couple of days ago and have been receiving reports from members that the "Unread Content" activity stream has changed behavior from only showing every updated thread once regardless of how many new comments there were, to showing one entry in the feed for every new comment, making the stream harder to keep track on due to the amount of entries on some busier threads.

Is this related to what's being described in here and now considered intended, or some thing else? 

Have tried to reindex everything (using elasticsearch if that matters) and also reset the feeds in the admin panel, but that did not change it

Any tips/comments to change it back would be greatly appreciated 🙂

 

Link to comment
Share on other sites

We would need to look further into this for you, however the access details on file appear to be incorrect or missing. Could you please update these details by visiting your client area, selecting the relevant purchase, then clicking "Review/Update Access Information" under the "Stored Access Information" section. 

We look forward to further assisting you. 

 

Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)
14 minutes ago, Marc Stridgen said:

We would need to look further into this for you, however the access details on file appear to be incorrect or missing. Could you please update these details by visiting your client area, selecting the relevant purchase, then clicking "Review/Update Access Information" under the "Stored Access Information" section. 

We look forward to further assisting you. 

 

Hi Marc,

Have updated the credentials on file. Due to technical limitations I could not include ftp

Cheers

Edited by JohnWH
Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

Hi Marc, thank you for getting so quickly back to us. Much appreciated

Unfortunately it would be a challenge sorting off-premises sftp. Would it be possible to either here or via DM get some details regarding what needs to be done in plain text? Have access to the file system myself and would most likely be capable to solve it by just getting an indication on where the problem lies.

Just as some quick notes: No settings have been altered, nor any plugins been installed or similar. The only change was manually uploading and extracting the 4.6.12.1 delta zip file the upgrade tool generated before running the upgrade

Cheers,

Edited by JohnWH
Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...