Jump to content

pasting a post URL will not retrieve the same post content


OptimusBain
 Share

Go to solution Solved by Marc Stridgen,

Recommended Posts

Hello,

I'm having an issue when pasting a post URL other than post #1 into another post. 

  • I've a topic with dozens of posts
  • I want to copy the URL of one of those posts in another topic
  • The URL is pasted together with the "content" of that post as it should, but it always pastes post number one, not the post I copy
  • The URL links to the correct post, but the short comment displayed in the content always belongs to post number one

Am I doing something wrong?

Thanks  

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Marc Stridgen said:

No, that is by design. The embedding pulls out a sample of that topics content, not a sample of a specific post. When you copy a link to a specific post, its actually a topic URL (with page if needed) with an anchor to move you to the correct post in that topic.

I understood now that you are saying it. But it's not logic to me. If I want to share a specific post within a topic, the embedded information should be that specific post. A topic can have hundreds of post, showing the very first post of a large topic is illogical.

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, OptimusBain said:

I understood now that you are saying it. But it's not logic to me. If I want to share a specific post within a topic, the embedded information should be that specific post. A topic can have hundreds of post, showing the very first post of a large topic is illogical.

You're welcome to post your feedback to change it to something in the Feature Suggestion forum if you would like to.

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...