Jump to content

Community

Achievements Rules


Recommended Posts

I am trying to reward anyone who takes out a yearly subscription from my forum with some points and a badge. However, I have added the rule which doesn't appear to be working. 

Can anyone assist please. Not sure if I am missing something? I have tried without the "Active" part but neither adds points or awards the badge.

 

Screenshot 2021-06-15 at 17.32.20.png

Edited by Pyrotechnic
Link to comment
Share on other sites

Honestly for me I having similar issues.  We have folks that have raked up a serious amount of reactions which we have a rule set to give a point for each one, but it is not working at all.  How everything is being calculated seems to me that some items are not being calculated completely.

Link to comment
Share on other sites

I can tell you right now the system is only counting specific things to get points.  I want to say the only things that are counting towards points are actions around Comments, Reviews and Topics.  Everything else is not working. So for us Reactions on Gallery, Files, Tutorials, Videos, etc....all are not working.  You could easily see this or test it by going into the ACP and looking at the Manage Points detail for any user, from there it will tell you what points that user is or is not receiving.

We have rebuilt points probably like 10 times testing it and nothing is working.

Link to comment
Share on other sites

42 minutes ago, Nathan Explosion said:

Log a ticket with support then - if you believe you have found a big, use that system so it gets seen.

 

 

Its been logged, wanted to do a little bit more testing before I sent it over.  They will probably get to it on Monday.

Link to comment
Share on other sites

On 6/19/2021 at 9:35 PM, HDiddy said:

Its been logged, wanted to do a little bit more testing before I sent it over.  They will probably get to it on Monday.

Did you get a response from logging a ticket on this. Ive just come back to it and its still not working. 😞

Link to comment
Share on other sites

I did not see that topic before now. I experienced exactly the same problems and logged a ticket. It should be fixed on next release (4.6.3) coming up next week.

Meanwhile a "rules patch" did appear today, but nothing on subscriptions rules neither regarding reactions appears to be fixed yet.

Edited by Dexter_X
Link to comment
Share on other sites

On 6/24/2021 at 4:31 PM, Pyrotechnic said:

Did you get a response from logging a ticket on this. Ive just come back to it and its still not working. 😞

I did but unfortunately I had a slight personal issue occur (house Fire) and yeah this went to the bottom of my priority list.

Link to comment
Share on other sites

29 minutes ago, Pyrotechnic said:

Thanks for the reply, glad it's still just not me then. 

I've got a pre-release patch through support that works. An official patch should be released in the next 24h.
Regarding the calendar rules, it seems nearly obvious I was wrong (they work).

Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, Pyrotechnic said:

Im guessing it could be a while as it's been over a week now. 

There was still some remaining bugs, I prefer to have a clean version than a new update every 3 days... V4.6.4 seems to be the "good one", so be patient... 😉 

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy