Jump to content

Community

Theme suddenly broken : An error occurred (500 Error) - Pay


Rashed Ahmed
 Share

Recommended Posts

Hi there,

My forums custom theme was suddenly broken when it started showing this error:

df179345b3.png

 

Upon changing the logged in user theme, the forums would work right.

No changes on WHM, Cpanel, PHP, Cloudflare were done at all, neither a platfrom upgrade.

What I have changed is a few backgrounds file (compressed the images) that the theme reads from, I did restore the original ones but no luck.

After restoring the original ones which are not even related to the admincp theme I started getting this on admincp page: 

[[Template core/admin/system/login is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

 

I am looking for someone to be able to help me with this, willing to pay over BTC or PayPal something reasonable and fair.

 

Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, Daniel F said:

Please submit a ticket and we’ll take a look at this.

Thanks for your reply, could you please point out to me where I can do that?

Nvm I have found it I submitted a message in the technical support.

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy