Jump to content

Community

ElasticSearch blank page


Recommended Posts

Hello. As far as I can tell everything is setup correctly, elastic indexes content but the search page returns a blank page.

The port appears to be open and listening. here is the config data. Thank you.

 

These are the settings from elastic

Elasticsearch Server: http://localhost:9200

Elasticsearch Index Name: node1

/etc/elasticsearch/elasticsearch.yml looks like this

node.name: node1
node.attr.rack: r1

path.data: /var/lib/elasticsearch
path.logs: /var/log/elasticsearch

network.host: localhost
http.port: 9200

Link to post
Share on other sites

Thank you. This is what I found. must be related to the blank page?

 

[Tue Dec 15 23:25:01.310642 2020] [cgi:error] [pid 17979] [client 134.119.219.93:56786] AH01215: PHP Warning:  PHP Startup: Unable to load dynamic library 'xsl.so' (tried: /opt/cpanel/ea-php73/root/usr/lib64/php/modules/xsl.so (libexslt.so.0: cannot open shared object file: No such file or directory), /opt/cpanel/ea-php73/root/usr/lib64/php/modules/xsl.so.so (/opt/cpanel/ea-php73/root/usr/lib64/php/modules/xsl.so.so: cannot open shared object file: No such file or directory)) in Unknown on line 0: /usr/local/cpanel/cgi-sys/ea-php73, 

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy