Jump to content

Community

NO_FILE_UPLOADED error (going from 4.5.2 to 4.5.3)


Dean Rasmussen
 Share

Recommended Posts

Looks like I am having same problem stop at the middle of upgrade

They told me download and upload a new copy of 4.5.3

It did not fix it... 

Then this topic problem arrived....

Right now waiting for support to tell me the next step??????

Edited by media
Link to comment
Share on other sites

Re-downloading 4.5.3 did not solve the issue for me, but here's a workaround I used to get my community back online. Do at your own risk, I don't know if this has any consequences!

  • Download 4.5.2 and copy the files to your community root as usual when manually upgrading.
  • Go to your invision database and fint the table called "ipbupgrade_temp".
  • Delete the content in the "upgrade_data" column. 
  • Go to /admin/upgrade (or your equivalent) and log in. It should say "nothing to upgrade" and make the community available again.

Again be careful if you try this, don't do it if you're not comfortable with potential errors and maybe making the situation worse!

Edited by sbr
Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy