Jump to content

Community

Warning message of task not running


ClubCuddly
 Share

Recommended Posts

Hi everyone,

I noticed this afternoon that I have an admin notification of a task not running.

The notification is Locked Task: usagereporting

Whenever I try to run this task, I get the red box error with a bunch of stuff in it with the error number 2C124/7.

I'm about to lodge a support request for this, but wanted to put it here as well to see if any others have had similar issues.

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Adriano Faria said:

Disable the Send diagnostic data? setting and you won't get it anymore.

While that is a solution, the fact remains that this is an error and it should be fixed and investigated into why it keeps happening.

Edited by Dean_
Spelling.
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

I'm going to disable it for now, but will follow this topic and maybe someone will post here and it will remind me to re-enable it after 4.5 is released. 🙂

Okay, oddly, I have to disable both checkboxes, or they both remain checked. I can't un-check "usage data" and keep "error reports" checked, as when I click "Save" they both stay checked. I had to uncheck both.

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy