Jump to content

Landing Page ( Support Topic )


TheJackal84

Recommended Posts

16 hours ago, Benality.G said:

Maybe I missread something but I thought you could use blocks on other pages? When I try to create a custom block from the landing page plugin, I get an error. 

I can confirm the template is placed in a wrong folder, hence the error.  Below you can see the Calendar block in Forums index as a widget:

J6Jmbtt.png

I'll fix in next version.

Edited by Adriano Faria
Link to comment
Share on other sites

On 4/21/2021 at 10:42 AM, haqzore said:

looks like the wrapping issue is now happening on another line as shown:

Open the landingpage -> front -> main -> calendarEventsBlock template and find:

									<div class='ipsFlex-flex:11'>
										{{if $event->recurring}}
											<p class='ipsType_medium ipsType_light ipsType_reset'><i class='fa fa-repeat'></i> {$event->_recurring_text}</p>
										{{endif}}	
									</div>

It will show twice. Change only the second to:

									<div class='ipsFlex-flex:11'>
										{{if $event->recurring}}
											<p class='ipsType_medium ipsType_light ipsType_reset ipsType_break ipsContained' style='white-space:normal;'><i class='fa fa-repeat'></i> {$event->_recurring_text}</p>
										{{endif}}	
									</div>

Save.

Then you go from:

d3kCs9n.png

To:

AiN4T52.png

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

@Adriano Faria

my landing page it's online https://www.drivingitalia.net/ (Invision Community v4.6.2)

but when i click on the landing page -> block in the admin panel, i receive this error

Quote

Error: Call to undefined method IPS\Http\Url::csrf() (0)
#0 /home/i125w7do/public_html/system/Dispatcher/Controller.php(101): IPS\landingpage\modules\admin\main\_blocks->manage()
#1 /home/i125w7do/public_html/system/Node/Controller.php(69): IPS\Dispatcher\_Controller->execute()
#2 /home/i125w7do/public_html/applications/landingpage/modules/admin/main/blocks.php(23): IPS\Node\_Controller->execute()
#3 /home/i125w7do/public_html/system/Dispatcher/Dispatcher.php(153): IPS\landingpage\modules\admin\main\_blocks->execute()
#4 /home/i125w7do/public_html/admin/index.php(13): IPS\_Dispatcher->run()
#5 {main}

help me please

Edited by ntrivilino@alice.it
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, ntrivilino@alice.it said:

@Adriano Faria

my landing page it's online https://www.drivingitalia.net/ (Invision Community v4.6.2)

but when i click on the landing page -> block in the admin panel, i receive this error

help me please

The app isn’t compatible yet with 4.6. New version fix this.

1 hour ago, Dean_ said:

Any chance this is getting updated for 4.6.x?

It’s pending approval for a few days. You have to wait for IPS to review and approve it. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hello,

1 minute ago, Jason Brown_41238 said:

I was looking at this plugin to use versus the "pages app" that invision offers.  I went to check the demo site but the link is broken, is there another demo application anywhere by chance that I could see or tinker with?

I am looking for something that has more flexibility than the pages app and this could be it.

It is probably linking to the old site. I'll change that when I have to update it. I'll make a test install and will send a PM during the weekend. 👍

Link to comment
Share on other sites

On 7/16/2021 at 4:32 PM, Adriano Faria said:

Hello,

It is probably linking to the old site. I'll change that when I have to update it. I'll make a test install and will send a PM during the weekend. 👍

Good morning, just wanted to circle back and double check on this with you.  I'm sure your a busy person but just wanted to double check, as I didn't see a PM, wasn't sure if I missed it or something.

Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, Jason Brown_41238 said:

Good morning, just wanted to circle back and double check on this with you.  I'm sure your a busy person but just wanted to double check, as I didn't see a PM, wasn't sure if I missed it or something.

Ooh sorry. Will do it now. I'll send a message in a few minutes.

---------------

PM sent, @Jason Brown_41238

Edited by Adriano Faria
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Is there a way to remove the requirements for the blocks? Would love to not have to put a title on the image block for example. Throws so much off; as well as the content - be nice to just have an image without any other requirements. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

I am getting the following error when trying to create a Block. This is happening when all detailes are entered and i hit "Save".  I was trying to create "Main Block ( Multiple Image Backgrounds )"

TypeError: Argument 2 passed to IPS\_Db::preparedQuery() must be of the type array, null given, called in /home/skupper/www.bmw2002faq.com/system/Db/Db.php on line 936 (0)
#0 /home/skupper/www.bmw2002faq.com/system/Db/Db.php(936): IPS\_Db->preparedQuery('INSERT INTO `la...', NULL)
#1 /home/skupper/www.bmw2002faq.com/system/Patterns/ActiveRecord.php(487): IPS\_Db->insert('landingpage_ima...', Array)
#2 /home/skupper/www.bmw2002faq.com/applications/landingpage/modules/admin/main/blocks.php(631): IPS\Patterns\_ActiveRecord->save()
#3 /home/skupper/www.bmw2002faq.com/system/Dispatcher/Controller.php(90): IPS\landingpage\modules\admin\main\_blocks->contentBlockMultiple()
#4 /home/skupper/www.bmw2002faq.com/system/Node/Controller.php(69): IPS\Dispatcher\_Controller->execute()
#5 /home/skupper/www.bmw2002faq.com/system/Dispatcher/Dispatcher.php(153): IPS\Node\_Controller->execute()
#6 /home/skupper/www.bmw2002faq.com/admin/index.php(13): IPS\_Dispatcher->run()
#7 {main}

Thank you!

Link to comment
Share on other sites

19 minutes ago, misfit76 said:

I am getting the following error when trying to create a Block. This is happening when all detailes are entered and i hit "Save".  I was trying to create "Main Block ( Multiple Image Backgrounds )"

TypeError: Argument 2 passed to IPS\_Db::preparedQuery() must be of the type array, null given, called in /home/skupper/www.bmw2002faq.com/system/Db/Db.php on line 936 (0)
#0 /home/skupper/www.bmw2002faq.com/system/Db/Db.php(936): IPS\_Db->preparedQuery('INSERT INTO `la...', NULL)
#1 /home/skupper/www.bmw2002faq.com/system/Patterns/ActiveRecord.php(487): IPS\_Db->insert('landingpage_ima...', Array)
#2 /home/skupper/www.bmw2002faq.com/applications/landingpage/modules/admin/main/blocks.php(631): IPS\Patterns\_ActiveRecord->save()
#3 /home/skupper/www.bmw2002faq.com/system/Dispatcher/Controller.php(90): IPS\landingpage\modules\admin\main\_blocks->contentBlockMultiple()
#4 /home/skupper/www.bmw2002faq.com/system/Node/Controller.php(69): IPS\Dispatcher\_Controller->execute()
#5 /home/skupper/www.bmw2002faq.com/system/Dispatcher/Dispatcher.php(153): IPS\Node\_Controller->execute()
#6 /home/skupper/www.bmw2002faq.com/admin/index.php(13): IPS\_Dispatcher->run()
#7 {main}

Thank you!

I’ll make some tests. 👍

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...