Jump to content
You're invited! Join our 4.6 Live Event on ZOOM 6/24 ×

Community

Landing Page ( Support Topic )


TheJackal84

Recommended Posts

7 minutes ago, Adriano Faria said:

It seems right to me:

- Settings is to list 8 recent posts:

qBOXIOd.png

 

- Forum view:

hf7gwdi.png

 

I have 5 rew posts in this forum. The 3 others aren't from today but they show because I want 8 posts.

--------------

Will try to reproduce the issues in the other post.

Strange.. Maybe it has something to do with Invision Cloud's server settings. I changed the option to show only five recent posts as opposed to 12 and that did the trick.  

Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, Greek76 said:

sample.thumb.png.771a0dccb5d3cfd9e3b113cd10435ad2.png

Also in the articles (Content Blocks ( Multiple Selections ) the font awesome icons are missing on those three. The first one it shows as you can see. I definitely added the fa code correctly incase you were to ask. 

Works fine too:

=> Firefox:

- Grid:

YHyYkZa.png

- Carousel:

d23qbqJ.png

 

=> Chrome:

hXj3qJr.png

 

=> Edge:

WdbsRis.png

 

Make sure your FA Icons are right and are 4.7 version: https://fontawesome.com/v4.7.0/icons/

IPS 4 doesn't support newer FA Icons versions.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Adriano Faria said:

Editor block in Edge:

4B4Lanu.png

Go figure. I'm betting you it's an issue with Invision Cloud.  I can't think of any other reason for this to be  happening on my site. I hardly even have an add ons either so I can't put the blame that. 

As for the FA icons I'll have to double check if about the version. I had no clue about that so hopefully that's what the problem is. As for the other ones I have no idea. Thanks!

Link to comment
Share on other sites

Could you take a look at the PHOTO URL block? I noticed it slowed down my site a lot even with the smallest of images. There was another bug but I've since disabled it as I didn't think it was getting picked up (until Jackal had mentioned it to me). If nothing shows on your test server, I'll go through it all and test once again. 👍

Link to comment
Share on other sites

Maybe a bit far fetched but is there a way to add for example two or three YouTube video side by side in a block? I've been messing around with the some of the content blocks but I can't make it work. Thanks!

Link to comment
Share on other sites

52 minutes ago, Adriano Faria said:

Probably. I'll try.

So Adriano I realized what was going on with the recent comments block. I’m such an idiot. It’s just that. Recent comments not recent threads which I was expecting to see. Please disregard what I wrote about that. 

Link to comment
Share on other sites

On 3/23/2021 at 12:06 PM, Adriano Faria said:

I’m also adding support to Blogs and all my other apps.

So far:

  • Added support to Blogs
  • Added support to Raffles System
  • Added support to Tutorials
  • Added support to Links Directory
  • Added support to Quizzes
  • Added support to Staff Applications System
  • Added support to Movies

I guess it's enough for the new version. I can add more in a future version.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Adriano Faria said:

So far:

  • Added support to Blogs
  • Added support to Raffles System
  • Added support to Tutorials
  • Added support to Links Directory
  • Added support to Quizzes
  • Added support to Staff Applications System
  • Added support to Movies

I guess it's enough for the new version. I can add more in a future version.

You´re great, man. I was really worry about jackal´s departure but knowing that a top programmer like you is taking over his stuff is reassuring. I´ll be buying this and other apps next month

Link to comment
Share on other sites

On 3/23/2021 at 2:38 PM, Dean_ said:

Could you take a look at the PHOTO URL block? I noticed it slowed down my site a lot even with the smallest of images.

You mean the IMAGES WITH URLS block? Added 8 images and it's ok to me. It actually uploads the image and display them with a URL.

ceC2KSI.png

Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, Adriano Faria said:

You mean the IMAGES WITH URLS block? Added 8 images and it's ok to me. It actually uploads the image and display them with a URL.

ceC2KSI.png

Thank you, I'll look into my installation. Seeing as you've taken over I might remove it completely, start again fresh and I can test it. 😁👍

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy