Jump to content

Spotify embeds not working anymore


LDDG
 Share

Recommended Posts

Hello all,

For some reason, Spotify embeds no longer work on IPS. My site is currently on IPS 4.4.7 and they were working but for the past few weeks, they no longer work.

I tried on IPS's Test Forum and it also does not work.

Here is a sample Spotify URL that used to work but not any longer:

https://open.spotify.com/track/3nd5T9R83RsqZO6O9wuQnb?si=liyVncWlSuidSxnw4AC-yw

When I try to embed the URL above, I'll get the following message from IPS: "The link could not be embedded because there is no video at that URL."

Embeds that were already posted in the past, have stopped working.

I wonder if Spotify changed something on their end, that makes embedding stop working on IPS?

Link to comment
Share on other sites

45 minutes ago, bfarber said:

IIRC this was fixed in 4.4.8. It was indeed caused by a change on their end as I recall.

Hi @bfarber

I just tried it in the Test Forum here at IPS and I still get the same error message. I don't know if the current version used here at IPS is 4.4.8 but I would assume so.

Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, LDDG said:

Hi @bfarber

I just tried it in the Test Forum here at IPS and I still get the same error message. I don't know if the current version used here at IPS is 4.4.8 but I would assume so.

We're not running 4.4.8 here yet 🙂 

I've tested it local with a 4.4.8 instance and can confirm that it works 🙂

 

Bildschirmfoto 2019-11-13 um 18.02.50.png

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...