Jump to content

Follow Specific User Content


Adriano Faria
 Share

Recommended Posts

2 minutes ago, Adriano Faria said:

I'll try to debug, while I wait for the other 3 purchasers reply on this. I really can't reproduce this in my 2 boards.

I am also trying to pin point what triggers the delete. I check after 20 minutes and it's gone. some action is calling delete but I am not sure what. Thank you 🙂

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Adriano Faria said:

The time (20 minutes) seems to be a thing here... this plugin doesn't has a task to run from time to time, so most likely something else is deleting the record. I'm checking anyway.

I think possibly it just takes me 20 minutes of clicking around to hit whatever triggers the delete.

Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, SJ77 said:

I think possibly it just takes me 20 minutes of clicking around to hit whatever triggers the delete.

I am getting closer, I can now make it happen in real time. I have 2 profiles and when I follow one the other is deleted and visa versa

Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, Adriano Faria said:

@SJ77 nailed it down.... It's really my fault. Not exactly deleting the record but replacing.

I'll provide a fix as soon as I can. 👍

Is this only in 1.0.2? If so I probably should have mentioned we only have 1.0.1 installed, which could be why I was unable to reproduce. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

Hiya Adriano! We have several bug reports related to the app from our users:

1. It looks like changing your notifications settings on someone may send them another follow notification.

2. I'd like to add that I'm getting notifications for forum posts despite having unchecked that for everyone I'm following.

3. It seems without status replies selected I still get notifications whenever someone I follow with status updates selected replies to a status update, image, or peice of media. I definitely didn't expect this.

There's a few more reports on this, but basically it seems as if its not quite working right?

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, AlexWright said:

Hiya Adriano! We have several bug reports related to the app from our users:

1. It looks like changing your notifications settings on someone may send them another follow notification.

2. I'd like to add that I'm getting notifications for forum posts despite having unchecked that for everyone I'm following.

3. It seems without status replies selected I still get notifications whenever someone I follow with status updates selected replies to a status update, image, or peice of media. I definitely didn't expect this.

There's a few more reports on this, but basically it seems as if its not quite working right?

Well, obviously this is not the expected behavior. I tested this on 4.5 one month ago or earlier and it was working fine.

I’ll re test it during the weekend. 

@SJ77, is this the bug in core you mentioned last week on a private message?

It was something related to status updates. 

Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, Adriano Faria said:

Well, obviously this is not the expected behavior. I tested this on 4.5 one month ago or earlier and it was working fine.

I’ll re test it during the weekend. 

@SJ77, is this the bug in core you mentioned last week on a private message?

It was something related to status updates. 

This is for the last version made available on 4.4.10. We will be updating to 4.5 soon. Edit: thanks for looking into it!

Edited by AlexWright
Link to comment
Share on other sites

Just tested and it's working fine, @AlexWright:

 

PS: the video is a bit longer (5:53 minutes because I downloaded the plugin, installed it,, configured, etc.); if you want to straight to the point, go to 2:15 minutes.

I selected only Blog Entries and created a topic, status updates, status update reply and finally, a blog entry; And as expected, I received only the notification for the blog entry.

Disable all your other apps/plugins for a moment that has something to do with notifications and test it alone.

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Adriano Faria said:

Just tested and it's working fine, @AlexWright:

 

PS: the video is a bit longer (5:53 minutes because I downloaded the plugin, installed it,, configured, etc.); if you want to straight to the point, go to 2:15 minutes.

I selected only Blog Entries and created a topic, status updates, status update reply and finally, a blog entry; And as expected, I received only the notification for the blog entry.

Disable all your other apps/plugins for a moment that has something to do with notifications and test it alone.

I was told also that having Gallery Images on also was giving image replies. Is that normal as well?

Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, AlexWright said:

I was told also that having Gallery Images on also was giving image replies. Is that normal as well?

Oh yes, I can confirm I'm receiving Gallery notifications even not selected and taking a look on Gallery image model, it has a bunch of notifications methods there so probably something has to be done directly on them.

We'll take a look closer during the weekend.

----------------------

EDIT: Yes, confirmed. Gallery (and Downloads) sends notifications via Queue task, that's why they are not using the plugin restrictions. Will take a look.

Edited by Adriano Faria
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Adriano Faria said:

Well, obviously this is not the expected behavior. I tested this on 4.5 one month ago or earlier and it was working fine.

I’ll re test it during the weekend. 

@SJ77, is this the bug in core you mentioned last week on a private message?

It was something related to status updates. 

The bug I mentioned has to do with folks who have many followers struggeling to post. After submitting there is a LOOOOOOOOONG pause. If someone has enough followers they can't post at all. They get a 503 server error. Then when they refresh the page the post is there.

core system is trying to push notifications and not allowing the post to just happen. Notifications should be a background task but it isn't.

Link to comment
Share on other sites

On 8/29/2020 at 10:04 AM, AlexWright said:

I was told also that having Gallery Images on also was giving image replies. Is that normal as well?

 

On 8/29/2020 at 10:19 AM, Adriano Faria said:

I can confirm I'm receiving Gallery notifications even not selected

A new version was submitted to fix the Gallery issue. It's pending approval.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hi @Adriano Faria

I love the idea; if the user follows someone, and he wants to get notification only for a new topic from the followed members, and not for new replies.  Is it possible with your app?

A significant upgrade will be to separate different notification with a different color.

Edited by livegames.co.il
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...