Jump to content
Announcing Achievements! ×

Community

(DP44) Ban from Topic


DawPi
 Share

Recommended Posts

  • Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Should be fixed. Waiting on approval. 🙂  

Thank you for your time, most appreciated as always. 👍  i can confirm issue now fixed on both invision versions i use. 

What's New in Version 1.0.3   fixed issue with reban, updated and tweaked some part of the code.

Posted Images

I would like suggest, or request to buy one.

1. When I create a topic, there can show me the ban icon that by default ban all members? so after create this topic by default no one can see the topic.

2. After actived the ban icon, there show me option to type which members is unbanded, so after create this topic only the members unbanded can see this topic.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

Hi

just tested this with my live and demo forum, got it setup for ban from replying and have an issue.

When you click on a member to be banned and then unban them, you then cannot re-ban the same member or any other member on the topic. Tried this with my demo forum and tried different topics all with the same result. Tried re-installing, using the default theme, clearing cache and looking for errors but not been able to find the cause.

Forum has 4.4.8

Thank you

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, bearback said:

When you click on a member to be banned and then unban them, you then cannot re-ban the same member or any other member on the topic. Tried this with my demo forum and tried different topics all with the same result. Tried re-installing, using the default theme, clearing cache and looking for errors but not been able to find the cause.

Will be fixed because I confirmed it on mine dev board. Hold on, should be updated and released today.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, DawPi said:

Will be fixed because I confirmed it on mine dev board. Hold on, should be updated and released today.

Appreciated Thank you

26 minutes ago, DawPi said:

What's New in Version 1.0.3  

  • fixed issue with reban,
  • updated and tweaked some part of the code.

All good now

Thanks again

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

running v4.4.9.2 and have just noticed an issue when moving a topic 

When moving a topic to another forum and using the option Leave a link to the new location?  it throws an could not locate error and wont move the topic. If I disable the ban plugin then all returns to normal and can move topics with no error. Tested on my live and demo forum with the same results.

Thank you

link.thumb.jpg.4f6a640ffc59d74c988aa0a344e5098c.jpgerror.thumb.jpg.d18b3477493db159d9fb7cc797f91999.jpg

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy