Jump to content

Community

Error's


N.Andrei
 Share

Recommended Posts

When i get a attack DDOS my forum get  this 

Quote

IPS\Http\Request\CurlException: Operation timed out after 10000 milliseconds with 0 bytes received (28)
#0 /home/darkevils/public_html/forum/system/Http/Request/Curl.php(415): IPS\Http\Request\_Curl->_execute()
#1 /home/darkevils/public_html/forum/system/Http/Request/Curl.php(291): IPS\Http\Request\_Curl->_executeAndFollowRedirects('GET', NULL)
#2 /home/darkevils/public_html/forum/plugins/sidebarsteamgroup/widgets/pssteamwidget.php(96): IPS\Http\Request\_Curl->get()
#3 /home/darkevils/public_html/forum/system/Widget/Widget.php(803): IPS\plugins\sidebarsteamgroup\widgets\_pssteamwidget->render()
#4 /home/darkevils/public_html/forum/system/Theme/Theme.php(840) : eval()'d code(25102): IPS\_Widget->__toString()
#5 /home/darkevils/public_html/forum/system/Theme/SandboxedTemplate.php(61): IPS\Theme\class_core_front_global->widgetContainer('sidebar', 'vertical')
#6 /home/darkevils/public_html/forum/system/Theme/Theme.php(840) : eval()'d code(19595): IPS\Theme\_SandboxedTemplate->__call('widgetContainer', Array)
#7 /home/darkevils/public_html/forum/system/Theme/SandboxedTemplate.php(61): IPS\Theme\class_core_front_global->sidebar('right')
#8 /home/darkevils/public_html/forum/system/Theme/Theme.php(840) : eval()'d code(8351): IPS\Theme\_SandboxedTemplate->__call('sidebar', Array)
#9 /home/darkevils/public_html/forum/system/Theme/SandboxedTemplate.php(61): IPS\Theme\class_core_front_global->globalTemplate('DarkEvils Roman...', '\n<div class='ip...', Array)
#10 /home/darkevils/public_html/forum/system/Dispatcher/Dispatcher.php(172): IPS\Theme\_SandboxedTemplate->__call('globalTemplate', Array)
#11 /home/darkevils/public_html/forum/system/Dispatcher/Standard.php(118): IPS\_Dispatcher->finish()
#12 /home/darkevils/public_html/forum/system/Dispatcher/Front.php(575): IPS\Dispatcher\_Standard->finish()
#13 /home/darkevils/public_html/forum/system/Dispatcher/Dispatcher.php(154): IPS\Dispatcher\_Front->finish()
#14 /home/darkevils/public_html/forum/index.php(13): IPS\_Dispatcher->run()
#15 {main}

only when my forum get an attack ddos . When it's not attacked it's fine no error's... Can i make something to fix this ? only this error show to me when it's on an attack ddos. I can go in admincp no problem working fine ...

eroare.jpg

Edited by N.Andrei
Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy