Jump to content

Community

Phil7789

Underflow exception after moving topic post

Recommended Posts

Hey guys,

after moving a topic post (splitting up to a new thread) I noticed that an "Underflow exception" was logged in the system log, as the comment is of course no longer available in the original thread. Probably due to a webcrawler looking for that comment.

Did anybody else notice this / had similar problems?
While this is technically correct (the comment is gone for the old link) wouldn't it be better if the system somehow could "lead" users or webcrawlers to the new location of the post / comment? It isn't gone, just the location of the post changed (to a new thread).

Cheers,
Phil

Share this post


Link to post
Share on other sites

It would be a good idea to put it in the feedback section, that's right :)

I wanted to ask around first if anybody else noticed this, but I assume it should be the same behaviour for everybody.
Could perhaps a moderator move this topic? So we don't have this one twice.

Cheers,
Phil

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy