Jump to content

Radical Tags


Makoto

Recommended Posts

4 hours ago, Makoto said:

Sorry about that! Here's some example code you can use in the advanced editor; just replace the href link with the actual link to where your image is located.


<a href="{tagUrl}"><img src="https://your-image-url.com/" data-ipstooltip alt="{tag}" title="{tagTitle}" height="22px" style="padding-right: 2px;"></a>

 

Well done!

Link to comment
Share on other sites

I think I'm in the same boat as another.

I had a IPS4.4 site and had ATP running on it. 

I now have upgraded to IPS4.5 and have Radical Tags running and it is super cool 🙂

But I have a list of prefixes in the Radical Tags options in a forum category that I don't know where it is pulling them from to select to add these tags as options in the prefix dropdown for users when creating a topic.

How do I edit these prefixes? which I believe were created in ATP as I cannot find anywhere else in IPS or Radical Tags to edit them.

 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Tripp★ said:

I have Advanced Tags and Prefexes, and I was going to transfer them over to this. However upon installing Radical Tags today it's completely killed my site. I'm getting error 500s and I'm unable to do anything including in the ACP.

What version of IPS are you using?

Please send me a message here and I'll help you get the issue resolved. I'll just need you to set me up with either FTP or SSH access.

Link to comment
Share on other sites

Hello Makoto, I really appreciate your quick response. My webhost is currently investigating the issue as well, but I will be in contact with you shortly with the details. 

To answer your question; I am using the latest IPS (4.5.4.5) I did have the ATP application, active (Enabled), a move that I am regretting right now. I installed your application today and the moment it finished installing (as far as I can tell) it just carked it with an Error 500, site wide. Leaving me unable to do anything else.

I will contact you shortly with FTP access details. 

Edit: I am unable to send you a message on here, @Makoto

image.png.c6b590b56320f644b836b172400520dd.png

Edited by Tripp★
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
5 hours ago, Telemacus2 said:

So, just to be clear. If I install this on a board which is currently runing"Advanced tags and prefixes", must that app be enabled or disabled in order for radical tags to be able to detect it and import the current tags and prefixes?

I've received reports that the conversion utility no longer functions on IPS 4.5, so if you're using that version, you'll need to uninstall ATP completely first.

If you really need to migrate, send me a message and I'll see what I can do for you.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Telemacus2 said:

I uninstalled "AT&P" before installing this.

After installation, I get this error on the Radical tags admin panel and I cannot create tags or anything.

image.thumb.png.609c2c874bff4acbb22e7254f9d4ede9.png

There appears to have been a bug with AT&P where some users ended up with NULL / empty tags in their database, which remains even after uninstallation.

Can you send me a PM with temporary AdminCP access? I can have these broken tag entries manually cleared out for you.

Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, AlexJ said:

Thanks! I have bunch of COD4 Prefixes and when I search it doesn't show up:

 

image.thumb.png.0a61f760526a50573182f82420cf82da.png

No problem! Keep in mind you can also use the basic editor for simple text color and background color formatting.

Regarding the prefixes not coming up in search, do the tags themselves have "COD4" in them, or are you using custom text to have them display COD4?

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Makoto said:

No problem! Keep in mind you can also use the basic editor for simple text color and background color formatting.

Regarding the prefixes not coming up in search, do the tags themselves have "COD4" in them, or are you using custom text to have them display COD4?

 

This tags are converted from another prefix addon so I don't get basic editor option. I would like to have basic editor option on those! 

I tried search with case sensitive and without. Tags themselves have "COD4" in them. I tried cod, COD, COD4, cod4, etc. no success.

Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, AlexJ said:

 

This tags are converted from another prefix addon so I don't get basic editor option. I would like to have basic editor option on those! 

I tried search with case sensitive and without. Tags themselves have "COD4" in them. I tried cod, COD, COD4, cod4, etc. no success.

I'll look into this and see if I can reproduce the bug, and if so have a bugfix ready over the next week.

I'll also see if I can write a method to help convert advanced prefixes to basic ones and vice-versa.

Link to comment
Share on other sites

I think I've done something wrong. I've created several tags with the "convert tags to prefixes" option activated. I've also created some tags without that option. However, when I create a new thread, I don't get the option to add tags, only prefixes. 

I wish I could use a tag I've created as either a prefix or a tag. 

Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Telemacus2 said:

I think I've done something wrong. I've created several tags with the "convert tags to prefixes" option activated. I've also created some tags without that option. However, when I create a new thread, I don't get the option to add tags, only prefixes. 

I wish I could use a tag I've created as either a prefix or a tag. 

It sounds like you might have these forums set to Prefixes Only

Make sure you don't have this set to the last option in your forum settings,
image.png.6a3b039b34fe5b22197486fea7043624.png

Additionally, make sure your member groups have permission to use the tagging system (if the above doesn't work and you need help with this, just let me know!)

Link to comment
Share on other sites

Thanks a lot Makoto, very kind of you. (do you get any sleep?? 😃)

I think I see what's happening. If My forum is setup to require a prefix BUT I also click on "Prefix: Users can only choose from a specified set of prefixes", when I new post is created in that forum, a user will not have the option to add a tag as well as a prefix (which I find a bit illogical, as having to pick from a set of prefixes shouldn't really affect the option to add tags also), but I'm sure there's a good reason for this.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...