Jump to content

Simple Topic - Support Topic


Andy Millne
 Share

Recommended Posts

Does this plugin bypass the moderator must approve the new topic for guests when submitting a new topic and then registering?

I guess we can just go to the forum in the ACP and select Posts must be approved? for that forum to ensure it requires moderator approval?

 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Unlucky said:

Does this plugin bypass the moderator must approve the new topic for guests when submitting a new topic and then registering?

I guess we can just go to the forum in the ACP and select Posts must be approved? for that forum to ensure it requires moderator approval?

 

The plugin does not bypass any content creation functionality including whether or not items need approval. Think of it as being the new topic form replicated in a different area with only the two basic fields presented. Everything else works exactly as creating a new topic would. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

@Andy Millne just noticed that this changes the text in all forums and all topic submissions from "Title" to whatever you have in the block settings, even though it's only one forum posting into. So I have "Ask the Community a Question" in the block and if I go to any forum and start a new topic without going through the block, the text is still there instead of "Title". 

image.png.cdfa461f8ac8e9a65b1a5d7baa405772.png

Is this the way its designed to overwrite the topic title language in every forum? Is there a way to only have this as part of the block? I'd like the new topic forum to still say "Title" 

image.png.b9fea0969f7f0ff0baf85753e75a55ca.png

Link to comment
Share on other sites

18 hours ago, AlexWebsites said:

EDIT I just re-saved the settings and its working correctly. I have a forum category named very close to what the forum this plugin is posting into and under that category all the forums this was happening. Weird.

Thanks for following up and glad it's sorted. Let me know if you have any issues in future.

Link to comment
Share on other sites

Hi Andy,

We have just started to use this again.

I just visited the site as a new user, asked a question and went through the process of signing up which all went through fine.

However the question is not showing up in the forum and the new user account I asked it via has nothing listed in their profile activity list once logged in and checking

Can you remind me what I else I need to enable for this to work in the forum section.

I have selected 1 forum in the list for the questions to appear.

It works fine if a registered members uses the plugin with the question appearing.

I have tried it both with [System] Post Before Registering enabled and disabled.

I have the plugin above the photos on the homepage here if you want to test:

https://www.walkingfootball.com/

Many thanks

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...