Jump to content

Community

Revert to default IPS Admin CP theme


AlexJ
 Share

Recommended Posts

1 hour ago, AlexJ said:

Somehow my admin CP theme is messed up  - not sure. Is their anyway - i can revert to default one? I am already on default one but i see it's messed up. No idea why. Thanks

 

image.thumb.png.0b374ed7a017ab3bf1ed2697ba0e8331.png

Simply go to theme, press the add theme button and it will add a default theme. Remember to acess the permissions and set them accordingly.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Joel R said:

Try to first run the support tool to clear the cache.  

I did that 2 times and no go so far. 😞

 

2 hours ago, CP_User said:

Simply go to theme, press the add theme button and it will add a default theme. Remember to acess the permissions and set them accordingly.

Still didn't work.  So any help to fix is appreciated. 

 

image.thumb.png.acb43a28704ada1e9e08e950c567b2d3.png

Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, Ramsesx said:

Normally, if you create a new default style it is called IPS Default and not Default_IPB like it shows on your screenshot. Sure you created a new default style?

Yes - had created new one but given that name. It works now. I cleared the cache - didn't work. Clearing cookies did the work. 

Now that makes me wonder - why logging out  - doesn't clear the cookies? I thought logging out clears the cookies. 

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy