Jump to content

Website Footer (Support Topic)


TDBF

Recommended Posts

15 hours ago, TDBF said:

My submission has been rejected for something that has been part of the widget since day one. That's me done with development on this platform, I'm sorry, but I won't be reuploading any more version of this or my other plugins.

Unfortunately, just because it has been part of your resource for a while doesn't mean it's the right way to do it. Re-using a core editor location for other things can cause issues that are really difficult to diagnose. Such as (but not including) rebuild issues, attachments and content mysteriously disappearing. It does mean that your plugin would need to become an application, which is a bit more involved than a simple update, but if you need any pointers or advice please feel free to post in our contributors section.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Good afternoon.
Found problems, can they be solved?
1. In the settings, it does not save the selected groups for which the display is available.
2. The logo image is not displayed if social networks are not enabled.
3. Social network icons are not displayed.
4. Twitter lettering on top.

Снимок экрана 2020-11-17 в 21.30.23.png

Link to comment
Share on other sites

As a suggestion, could you add the option to choose which themes this is active for?

Example:  I have two themes that have their own footer system, but I'd like to enable this for the themes that do not.  It would be great if we could even just feed the plugin a comma separated list of theme ID #s that it will be shown on.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • 2 months later...

I loved this plugin and it's a pity all of this.

Installed last version and I sth is not working fine. First the plugin was not saving my settings, then I unistalled and installed back again and most of the settings are saving fine (some of them not). However, the footer is not being displayed in my forum 😞 

Link to comment
Share on other sites

19 hours ago, Ibai said:

I loved this plugin and it's a pity all of this.

Installed last version and I sth is not working fine. First the plugin was not saving my settings, then I unistalled and installed back again and most of the settings are saving fine (some of them not). However, the footer is not being displayed in my forum 😞 

Yes, I also had this issue. Unfortunally it seems that the developer does not agree to release a new version. What a pity.

Link to comment
Share on other sites

On 11/17/2020 at 1:36 PM, Kowex said:

Good afternoon.
Found problems, can they be solved?
1. In the settings, it does not save the selected groups for which the display is available.
2. The logo image is not displayed if social networks are not enabled.
3. Social network icons are not displayed.
4. Twitter lettering on top.

Снимок экрана 2020-11-17 в 21.30.23.png

I fixed this by editing the template:

Templates > Core > Global > Plugins > widgetFooterHtml

Change 

<i class="fa fa-{$media}"></i>

To

<i class="fab fa-{$media}"></i>

 


 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 1 month later...

I am using version 1.0.3.1 and it works fine with 4.6.x. Have not tested it with version 1.0.8.
An update would be great. Looks like it would have to become an application though (see Stuarts comment above).

 

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...