Jump to content

Community

Recommended Posts

On 9/27/2020 at 12:15 PM, DawPi said:

Could you send ticket to IPS to investigate it?

Update from IPS:

There is nothing there to suggest this is an issue on the IPS side, and would therefore lay with the author. If the author believes it to be the case, they would need to report whatever bug they are seeing to us with the relevant details.

In the meantime, as it's not working for us, I would just like to point out, I will not be happy to be billed for any renewal fee in six months time.

Edited by D Shepherdson
Link to post
Share on other sites
  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

I'm working on a search system now:  

What's New in Version 3.0.2   added ability to delete whole conversation

The best for you will be this advice:  

Posted Images

6 hours ago, D Shepherdson said:

In the meantime, as it's not working for us, I would just like to point out, I will not be happy to be billed for any renewal fee in six months time.

I can provide you a file to install manually.

I told you - works fine on mine side - from file and from MP. How can I check something or fix if I don't have direct access?

Link to post
Share on other sites
On 9/25/2020 at 2:40 PM, DawPi said:

@Olmyster, @daunk - your issues should be fixed in 4.0.3 (which is pending approval):

  • fixed bug related to sending new conversations,
  • changed upgrade process from rebuilding it during upgrade to queue task which will perform all job after upgrade. It will speed up the whole upgrade process.

obraz.png.da485b3ec5a41f597f5504215af765ce.png

Any idea how long the approval will take? thanks 🙂

Link to post
Share on other sites
15 hours ago, DawPi said:

I don't know. It's beyond my scope now. Someone from IPS should (or not) approve it.

It's approved now. 👍

Thanks @DawPi , unfortunately it hasn't fixed my issue, it now starts at -90%(!) and doesn't get beyond this updating to 4.0.0. Is it possible to save the trigger words and then just try from fresh, I am sorry it is proving so tricky, thanks, d

Link to post
Share on other sites
On 9/30/2020 at 12:55 PM, daunk said:

Thanks @DawPi , unfortunately it hasn't fixed my issue, it now starts at -90%(!) and doesn't get beyond this updating to 4.0.0. Is it possible to save the trigger words and then just try from fresh, I am sorry it is proving so tricky, thanks, d

4.0.3 works fine. I just did an upgrade on your board without problems.

Link to post
Share on other sites
On 9/10/2020 at 6:03 AM, Fred Krugger said:

error update 4.0

 

ParseError: syntax error, unexpected ')' (0)
#0 [internal function]: IPS\IPS::autoloader('IPS\\pmviewer\\mo...')
#1 /home/publilek/public_html/foro/system/Dispatcher/Admin.php(175): spl_autoload_call('IPS\\pmviewer\\mo...')
#2 /home/publilek/public_html/foro/system/Dispatcher/Dispatcher.php(109): IPS\Dispatcher\_Admin->init()
#3 /home/publilek/public_html/foro/paneladm/index.php(14): IPS\_Dispatcher::i()
#4 {main}

Should be fine on 4.0.4 (waiting on approval).

Link to post
Share on other sites

Going to certain Pages in the PM Viewer gives me errors sadly (I'm on latest IPS and have updated PM Viewer to latest too):

Quote

UnderflowException:  (0)
#0 /var/www/html/r260711/applications/pmviewer/modules/admin/viewer/conversations.php(249): IPS\Db\_Select->first()
#1 /var/www/html/r260711/applications/pmviewer/sources/Table/Custom.php(141): IPS\pmviewer\modules\admin\viewer\_conversations->IPS\pmviewer\modules\admin\viewer\{closure}(0, Array)
#2 /var/www/html/r260711/system/Helpers/Table/Table.php(489): IPS\pmviewer\Table\_Custom->getRows(Array)
#3 /var/www/html/r260711/applications/pmviewer/modules/admin/viewer/conversations.php(312): IPS\Helpers\Table\_Table->__toString()
#4 /var/www/html/r260711/system/Dispatcher/Controller.php(101): IPS\pmviewer\modules\admin\viewer\_conversations->manage()
#5 /var/www/html/r260711/system/Dispatcher/Dispatcher.php(152): IPS\Dispatcher\_Controller->execute()
#6 /var/www/html/r260711/admin/index.php(14): IPS\_Dispatcher->run()
#7 {main}

 

Link to post
Share on other sites

Also want to confirm @DawPi doing a great job with my fix too. Much appreciated.

 

I seem to remember previously the search was able to work for keyword, and recipient ~(now just subject + sender I think). Is it possible to regain that.

Not a problem for those who use the app - but for newcomers it might make sense for the search button to be magnifying glass not a cog, when first using it took me a few minutes to work that one out.

Edited by daunk
Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy