Jump to content

(NB42) Topic Moderators


newbie LAC
 Share

Recommended Posts

Hello,

1 hour ago, Li3D said:

Here, I don't understand why I still need to fill topic ID ?

Probably a bug. I'll check it

1 hour ago, Li3D said:

But they can edit every message (first or not) of every topic of every users

Does this happen in all forums?

Edited by newbie LAC
Link to comment
Share on other sites

19 minutes ago, Li3D said:

Only the one selected.

I can't reproduce

Please show me moderator settings and group settings

I made additional tests

I can reproduce the issue if a topic moderator is a topic author.

If a topic moderator isn't a topic author all works fine.

Edited by newbie LAC
Link to comment
Share on other sites

Hello,

On 4/9/2019 at 1:38 PM, desti said:

1. Divide settings into two tabs (main permissions and other). Move seldom used settings like pin, feature, message, etc to the second tab, in most cases these settings not used.  

3. Permissions template or "permissions copy from..."? All my TM have equal permissions, very tiresomely click-click-click for new TM.

Done

On 4/26/2019 at 11:11 AM, jair101 said:

Also one suggestion. It will be great if topic moderators can have a postbit badge visible in the topics they moderate. 

Done


 

perms.jpg.377c15c8eb8aacdaf496b680a66effbc.jpg

create_from.jpg.207519356818880bb0c37b86581dc279.jpg

create_from2.jpg.98e3d4b2331881fc8c8b5e6cf0b6f09b.jpg

copy.jpg.9ef93e6acdb6b5f167c882ae83502bb3.jpg

copy_to.jpg.13c8a79c6ca1cfde09500f44fd45479f.jpg

copy_to2.jpg.9706fba7d43f555cd3308aa4b4c5b5e8.jpg

badge.jpg.0af39c7f6d33f3da3c6b7bdf422a1529.jpg

 

settings.jpg

Edited by newbie LAC
Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
  • 6 months later...

Hi,

I have a sub-forum (page 1) throwing an error when Topic Moderators is enabled :

Error: Call to a member function canEdit() on null in /www/invisionpowerservices/init.php(893) : eval()'d code:41
Stack trace:
#0 /www/invisionpowerservices/system/Theme/Theme.php(860) : eval()'d code(4471): IPS\forums\nbtopicmods_hook_nbTopicModeratorsForumsTopic->canEdit()
#1 /www/invisionpowerservices/system/Theme/SandboxedTemplate.php(61): IPS\Theme\class_forums_front_forums->topicRow(Object(IPS\Helpers\Table\Content), Array, Array)
#2 /www/invisionpowerservices/system/Theme/Theme.php(860) : eval()'d code(1451): IPS\Theme\_SandboxedTemplate->__call('topicRow', Array)
#3 /www/invisionpowerservices/system/Theme/SandboxedTemplate.php(61): IPS\Theme\class_forums_front_forums->forumTable(Object(IPS\Helpers\Table\Content), Array, Array, NULL, true)
#4 /www/invisionpowerservices/system/Helpers/Table/Table.php(564): IPS\Theme\_SandboxedTemplate->__call('forumTable', Array)
#5 /www/invisionpowerservices/init.php(893) : eval()'d code(56): IPS\Helpers\Table\_Table->__toString()
#6 /www/invisionpowerservices/applications/forums/modules/front/forums/forums.php(406): IPS\Helpers\Table\tthumb_hook_table_Table->__toString()
#7 /www/invisionpowerservices/applications/forums/modules/front/forums/forums.php(38): IPS\forums\modules\front\forums\_forums->_forum(Object(IPS\forums\Forum))
#8 /www/invisionpowerservices/system/Dispatcher/Controller.php(101): IPS\forums\modules\front\forums\_forums->manage()
#9 /www/invisionpowerservices/system/Dispatcher/Dispatcher.php(152): IPS\Dispatcher\_Controller->execute()
#10 /www/invisionpowerservices/index.php(13): IPS\_Dispatcher->run()
#11 {main}

Backtrace :

#0 /www/invisionpowerservices/system/Theme/SandboxedTemplate.php(71): IPS\_Log::log(Object(Error), 'template_error')
#1 /www/invisionpowerservices/system/Theme/Theme.php(860) : eval()'d code(1451): IPS\Theme\_SandboxedTemplate->__call('topicRow', Array)
#2 /www/invisionpowerservices/system/Theme/SandboxedTemplate.php(61): IPS\Theme\class_forums_front_forums->forumTable(Object(IPS\Helpers\Table\Content), Array, Array, NULL, true)
#3 /www/invisionpowerservices/system/Helpers/Table/Table.php(564): IPS\Theme\_SandboxedTemplate->__call('forumTable', Array)
#4 /www/invisionpowerservices/init.php(893) : eval()'d code(56): IPS\Helpers\Table\_Table->__toString()
#5 /www/invisionpowerservices/applications/forums/modules/front/forums/forums.php(406): IPS\Helpers\Table\tthumb_hook_table_Table->__toString()
#6 /www/invisionpowerservices/applications/forums/modules/front/forums/forums.php(38): IPS\forums\modules\front\forums\_forums->_forum(Object(IPS\forums\Forum))
#7 /www/invisionpowerservices/system/Dispatcher/Controller.php(101): IPS\forums\modules\front\forums\_forums->manage()
#8 /www/invisionpowerservices/system/Dispatcher/Dispatcher.php(152): IPS\Dispatcher\_Controller->execute()
#9 /www/invisionpowerservices/index.php(13): IPS\_Dispatcher->run()
#10 {main}

I tried with default theme and disabling the rule for this forum without success.

I just can browse page 2 and more.

Hope you can help me.

EDIT : no error in guest mode (not registred).

Edited by Li3D
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...