Jump to content

Community

Calendar Enhancements


Adriano Faria

Recommended Posts

Not sure what can be wrong. I have a hook in the calendarHeader template indeed to add a button in the calendar index:

0PDl7P4.png

 

B23dB4T.png

 

But it checks if Venues is enabled:

{{if \IPS\Settings::i()->calendar_venues_enabled}}
	<a data-ipsDialog data-ipsDialog-size='medium' data-ipsDialog-title='{lang="events_in_venue"}' href="{url="app=rsvpevents&module=browse&controller=browse&do=getVenues"}" class="ipsButton ipsButton_light ipsButton_small ipsResponsive_showDesktop ipsResponsive_inlineBlock">
    	{lang="events_in_venue"}
	</a>
{{endif}}

So not sure whty you got an error there; it doesn't happen on my install.

Please, show a screenshot of your Calendar settings.

Link to comment
Share on other sites

Not that we are aware of and this issue started straight after upgrading to the latest version you released on December 11th.

If we disable the app everything works fine.

When we logged a call with invision originally they said...

This issue is created by the third party applications called Calendar Enhancements. Please contact the author for further assistance.

 

Link to comment
Share on other sites

I don’t doubt you’re having issues. I just can’t reproduce it in 3 installs I have: dev board, online board and test install.

The latest version only adds one new entry on a menu (on event view, not even on index) to send private message.

Anyway, I can’t reproduce. If you can’t provide Admin CP access, then I’ll have to wait someone else that has same issue and allow the access.

————————————

@Allegheny @Brian Peterson @JPD @C4D Cafe @Noble~

If any of you, who’s using the latest version, are able to reproduce the issue report, please let me know so I can take a look in your install.

Edited by Adriano Faria
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Unlucky said:

This issue is created by the third party applications called Calendar Enhancements. Please contact the author for further assistance.

The problem is that it's simply missing all templates from this app in your install. They're simply vanished somehow!

a0OP6aU.png

Its group should be between quizzes and slidemaker.

I just recreated the one that goes in Calendar index and it works fine now:

KguvSSR.png

 

I'll have to recreate all the others. I'll reply when it's ready.

------------------------------------------------------------------

EDIT: All done!

Edited by Adriano Faria
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

just got an error today when trying to trying to 'manage attendees' > 'remove attendee' from an event. Adding or removing all attendees works fine, just removing one attendee gives error every time.  Tried new event and different members.

Error translates as: 2S119/1 The CSRF protection key did not match. This may indicate a plugin or theme is out of date.

Any idea of the cause? Running Invision Community v4.5.4.2 and calendar enhancements v1.1.2. Strangely no error messages stored in the system or error logs.

I found a possible fix but was not sure if this would fix it and where the correct php file is on the server:

https://ipsguru.net/forums/topic/1039-the-csrf-protection-key-did-not-match

 

thanks in advance for any help!

Schermafbeelding 2021-01-19 om 10.09.19 (004).png

Link to comment
Share on other sites

23 minutes ago, lazzarus said:

just got an error today when trying to trying to 'manage attendees' > 'remove attendee' from an event. Adding or removing all attendees works fine, just removing one attendee gives error every time.  Tried new event and different members.

Error translates as: 2S119/1 The CSRF protection key did not match. This may indicate a plugin or theme is out of date.

Any idea of the cause? Running Invision Community v4.5.4.2 and calendar enhancements v1.1.2. Strangely no error messages stored in the system or error logs.

I found a possible fix but was not sure if this would fix it and where the correct php file is on the server:

https://ipsguru.net/forums/topic/1039-the-csrf-protection-key-did-not-match

 

thanks in advance for any help!

Schermafbeelding 2021-01-19 om 10.09.19 (004).png

I’ll take a look. 👍

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy