Jump to content
You're invited! Join our 4.6 Live Event on ZOOM 6/24 ×

Community

External Links Rich Embed [Support Topic]


A Zayed

Recommended Posts

I integrated my IP.board forum into an SSO system with my site, using a custom remote comment system but I have encountered a problem with the plugin.

When a user enters a link on the forum, the oembed is successfully created with links to the images correctly but when one views the comment via the site, it has a problem with the image url:

Example:

 

<div class="externalLinkRichEmbed">
	<div class="ipsRichEmbed" style="max-width: 500px;  border: 1px solid rgba(0,0,0,0.1); ">
		<div class="ipsRichEmbed_masthead ipsRichEmbed_mastheadBg ipsType_center">
			<a href="https://--.it/articolo/7572-dirt-rally-20-game-of-the-year-e-disponibile-da-oggi.html" style="background-image: url( 'https://--.it/upload/gallery/1557/dirt-rally-20-1430506358.jpg' ); background-position: center; background-repeat: no-repeat; background-size: cover; height: 120px; display: block;" rel=""><img alt="dirt-rally-20-1430506358.jpg" class="ipsHide" data-src="https://--.it/upload/gallery/1557/dirt-rally-20-1430506358.jpg" src="<___base_url___>/applications/core/interface/js/spacer.png"></a>
		</div>

		<div style="padding: 10px;">
			<h3 class="ipsRichEmbed_itemTitle  ipsTruncate ipsTruncate_line  ipsType_blendLinks">
				<span><img alt="6554b6be8c0d829a8bf63ae0c82cf121_link.pn" data-src="<___base_url___>/uploads/set_resources_6/6554b6be8c0d829a8bf63ae0c82cf121_link.png" src="<___base_url___>/applications/core/interface/js/spacer.png"></span> <a href="https://---.it/" style="text-decoration: none; margin-bottom: 5px;" title="Test" rel="">Test</a>
			</h3>

			<div class="ipsType_light">
				--.IT
			</div>

			<hr class="ipsHr"><div class="ipsSpacer_top ipsSpacer_half" data-ipstruncate="" data-ipstruncate-size="3 lines" data-ipstruncate-type="remove" style="overflow-wrap: break-word;">
				<span>Test</span>
			</div>
		</div>
	</div>
</div>

how do I display the correct URL instead of <__base_url__>?

Also, isn't it possible to bring up the site favicon instead of the link icon?

error_oembed.png.58c5945222244bceca29be5f72819228.png

Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, Askancy said:

I integrated my IP.board forum into an SSO system with my site, using a custom remote comment system but I have encountered a problem with the plugin.

When a user enters a link on the forum, the oembed is successfully created with links to the images correctly but when one views the comment via the site, it has a problem with the image url:

Example:

 


<div class="externalLinkRichEmbed">
	<div class="ipsRichEmbed" style="max-width: 500px;  border: 1px solid rgba(0,0,0,0.1); ">
		<div class="ipsRichEmbed_masthead ipsRichEmbed_mastheadBg ipsType_center">
			<a href="https://--.it/articolo/7572-dirt-rally-20-game-of-the-year-e-disponibile-da-oggi.html" style="background-image: url( 'https://--.it/upload/gallery/1557/dirt-rally-20-1430506358.jpg' ); background-position: center; background-repeat: no-repeat; background-size: cover; height: 120px; display: block;" rel=""><img alt="dirt-rally-20-1430506358.jpg" class="ipsHide" data-src="https://--.it/upload/gallery/1557/dirt-rally-20-1430506358.jpg" src="<___base_url___>/applications/core/interface/js/spacer.png"></a>
		</div>

		<div style="padding: 10px;">
			<h3 class="ipsRichEmbed_itemTitle  ipsTruncate ipsTruncate_line  ipsType_blendLinks">
				<span><img alt="6554b6be8c0d829a8bf63ae0c82cf121_link.pn" data-src="<___base_url___>/uploads/set_resources_6/6554b6be8c0d829a8bf63ae0c82cf121_link.png" src="<___base_url___>/applications/core/interface/js/spacer.png"></span> <a href="https://---.it/" style="text-decoration: none; margin-bottom: 5px;" title="Test" rel="">Test</a>
			</h3>

			<div class="ipsType_light">
				--.IT
			</div>

			<hr class="ipsHr"><div class="ipsSpacer_top ipsSpacer_half" data-ipstruncate="" data-ipstruncate-size="3 lines" data-ipstruncate-type="remove" style="overflow-wrap: break-word;">
				<span>Test</span>
			</div>
		</div>
	</div>
</div>

how do I display the correct URL instead of <__base_url__>?

Also, isn't it possible to bring up the site favicon instead of the link icon?

error_oembed.png.58c5945222244bceca29be5f72819228.png

I didn't get the point, please PM me with a live example.

Link to comment
Share on other sites

THANK YOU FOR YOUR PLUGIN! Works great, when it does, but obviously some sites won't support it.

Thus, articles in Newsweek.com do not generate a preview (like this one https://www.newsweek.com/ca-sees-record-increase-new-covid-19-cases-more-20000-5-days-1512421 ).

I'm just reporting this here so you know, and maybe something can be done to improve this.

I'm very happy with the plugin and what it does.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
On 9/3/2020 at 11:55 PM, RevengeFNF said:

@A Zayed with IPS 4.5, if the link have and http image (not https), it will show the link above the image.

sygXl0r.jpg

 

Link for you to test: https://www.record.pt/internacional/paises/espanha/detalhe/diego-costa-e-arias-infetados-com-covid-19-e-falham-arranque-dos-trabalhos-do-at-madrid

Thank you, it's confirmed...

I posted a new version under approval now, The problem is that the image is blocked in case you enabled the new setting that disables insecure images (non https).

Link to comment
Share on other sites

On 9/9/2020 at 9:02 PM, A Zayed said:

Thank you, it's confirmed...

I posted a new version under approval now, The problem is that the image is blocked in case you enabled the new setting that disables insecure images (non https).

Thank you for the update.

One more question. Its possible to force https on the image if its available?
For example, in the example i gave you, the embed will use the http version of the image (that's why the issue occurred), but the site also have the https version available.

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, RevengeFNF said:

Thank you for the update.

One more question. Its possible to force https on the image if its available?
For example, in the example i gave you, the embed will use the http version of the image (that's why the issue occurred), but the site also have the https version available.

The plugin doesn't use the image inside content, but the image provided in the head meta tags... there is no https version in there.

Link to comment
Share on other sites

Good morning, @A Zayed

We recently purchased and installed version 1.4.8 of External Links Rich Embed in preparation for our upgrade to IPB 4.5.  We completed the upgrade to IPB 4.5 and attempted to upgrade the plugin to version 1.4.10 from within the AdminCP using the instructions indicated on the plugin's site on the Marketplace.  However, when we attempted the install, we received the following message:

"The plugin you are trying to install appears to be installed already"

Any assistance you could provide would be greatly appreciated!

Regards,
Wade

EDIT:  WHOOPS!  I decided to uninstall 1.4.8 and then reinstall from the Marketplace and it worked just fine!  Please disregard everything that I posted above! 🙂

Edited by SFLUFAN
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
On 1/17/2021 at 6:58 PM, THL said:

Hello I have just purchased and installed this plugin.. its not working for example it does not embed this link..

https://www.express.co.uk/news/politics/1384811/brexit-news-boris-johnson-fishing-brexit-deal-uk-eu-trade-latest-update

It works, could you please double check plugin configurations?

image.thumb.png.6402d73e46886216eb81b2a67c7f8907.png

On 1/18/2021 at 11:52 PM, SF_Ronin said:

I have a problem with images not wanting to show. Anyway I could get you to take a look at it?927874544_ScreenShot2021-01-18at16_52_01.thumb.png.516c71c3c3975366807b3be06e8721ef.png

Could you provide this url to check what's wrong?

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, A Zayed said:

It works, could you please double check plugin configurations?

image.thumb.png.6402d73e46886216eb81b2a67c7f8907.png

Could you provide this url to check what's wrong?

@A Zayed

What configuration could cause images not to display? 

I have tried troubleshooting it but am unable to find a solution. Happens on every theme as well. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Sorry, it's not working as I thought it would.

We need to type the whole url for it to work. We can't copy and paste links.

Even when it do works, it's somewhat broken. No favicon and all... I'm uninstalling it.

image.thumb.png.fe30b2c37e223193c93b8b0c53dfe3cf.png

Edited by xdrox
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, xdrox said:

We need to type the whole url for it to work.

Hi, 

Just pressing "Enter" after writing or paste will parse the embed. 

3 hours ago, xdrox said:

Even when it do works, it's somewhat broken. No favicon and all...

Please PM with the urls that are broken for you to check what's wrong 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, A Zayed said:

Just pressing "Enter" after writing or paste will parse the embed. 

Ok I got it. Unfortunately it doesn't work on Edge. The browser automatically modifies the title of the link when we copy/paste it from the search bar.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy