Jump to content
You're invited! Join our 4.6 Live Event on ZOOM 6/24 ×

Community

Custom Block Destroyed my Forum


Interferon
 Share

Recommended Posts

I was messing around with a custom block and I made it so my main community page won't load anymore:

This page isn’t working ?

I deleted the block but the problem still exists. Is there some way in the admin panel I can reset all the blocks on the main community page?

Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, Daniel F said:

Please submit a ticket and we'll take a look ?

 

I hate to hijack a topic like this. But I also made a ticket for something. I'm locked out of the ACP because I tried to update and it won't let me. - ticket #1010288

Just worried in case I need to go into the ACP ?

Edited by Netherlord
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On 5/22/2018 at 5:09 PM, Netherlord said:

I hate to hijack a topic like this. But I also made a ticket for something. I'm locked out of the ACP because I tried to update and it won't let me. - ticket #1010288

Just worried in case I need to go into the ACP ?

Why on earth would you post this in a totally unrelated topic? Are you not able to create a new forum thread of your own?

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy