Jump to content

Community

opentype

Pages SuperBlocks (Support Topic)

Recommended Posts

20 minutes ago, opentype said:

That doesn’t mean much. It’s not a very reliable function in Pages. 

Make sure you have the SuperBlocks plugin installed too. That’s where the CSS styling is saved. 

I have it, but nothing is working. 😞

blocks.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, SJ77 said:

well I have spent the last 2 hours trying everything to get it working. I am out of ideas. I will wait for your help.

I would need access to your ACP to see what you might be doing wrong or where other problems are. 

I am not sure what your first screenshot even shows. Card title, card caption …? What is that? That has nothing to do with SuperBlocks nor does it seems to be text from the image feed entries shown in your other screenshot. Are you sure you actually placed the block with the SuperBlocks image feed on a page somewhere?

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, opentype said:

I am not sure what your first screenshot even shows. Card title, card caption …? What is that? That has nothing to do with SuperBlocks nor does it seems to be text from the image feed entries shown in your other screenshot. Are you sure you actually placed the block with the SuperBlocks image feed on a page somewhere?

Hi,

I have sent you a PM so that you may see what I am doing

Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

[[Template core/global/plugins/superblocks does not exist. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

any help for this ran support tool comes up with nothing. does not work on default theme

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, marijuana4201 said:

[[Template core/global/plugins/superblocks does not exist. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Are you sure you installed the plugin (not just the block templates)?

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, opentype said:

Are you sure you installed the plugin (not just the block templates)?

i installed settings-plugin is that correct? soz for the issues =[ think im doing everything correct right? i looked at install guide and followed it not quite sure what i did wrong =[

Untitled.png

Edited by marijuana4201

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, marijuana4201 said:

i installed settings-plugin is that correct? 

Yes, that should install the template that is shown as missing. You can check in your plugins section that the plugin was installed and is activated. 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
30 minutes ago, opentype said:

Yes, that should install the template that is shown as missing. You can check in your plugins section that the plugin was installed and is activated. 
 

For anyone asking had to uninstall reinstall got same error.. disabled the plugin and enabled it and working now ❤️

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello i bought your plugin love it. ive made my own edits to fit what i wanted.
but have a question because i cant figure it out my self.
is there a way to make it show images thaat are inside a post? if its within the amount of lines?

attached an example of my site. when i post my updates i use img's is there a way to have them show? Untitled.thumb.png.367d43a8c38d492b9ad8bfa940ce751b.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, marijuana4201 said:

is there a way to make it show images thaat are inside a post? if its within the amount of lines?

This is not supported and there are no plans to offer this. Cutting off the full HTML content can lead to all sorts of problems, especially in the more complex layout grids SuperBlocks includes. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

I am currently using superblocks to show the blog items on the frontpage of my website and it is working correctly on a PC.
But when visiting from a mobile device it is missing the newest items.

Frontpage shows 5 items, mobile shows 3 items and not the latest ones.

Could you help me with this issue?

Edited by Rob ter Linden

Share this post


Link to post
Share on other sites
45 minutes ago, Rob ter Linden said:

Hello,

I am currently using superblocks to show the blog items on the frontpage of my website and it is working correctly on a PC.
But when visiting from a mobile device it is missing the newest items.

Frontpage shows 5 items, mobile shows 3 items and not the latest ones.

Could you help me with this issue?

What’s the website?

Reducing the amount of posts on mobile is a feature, not a bug. It shouldn’t hide the most recent ones though.  

Edited by opentype

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, Rob ter Linden said:

There is a link at the word website.

Nope. Doesn’t work. 

13 minutes ago, Rob ter Linden said:

But its tafeltop.nl

I see the problem. The layout with 5 entries does indeed hide the first two entries, not the last 3 as intended. I provide an update to SuperBlocks. 
If you don’t want to wait, switch to a different amount of entries than 5. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Iwooo said:

What are possible settings for image dimensions? Can I make those entries and entire block smaller? 

All settings are described and shown on the product page. As you can see, there are no size settings. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, I just purchased this plugin and, unfortunately, don't see a user guide or other instructions for how to use it. Sorry, but going through this thread didn't give me the basic answers I seek. Please let me know, thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I finally figured this out...just in case anyone else needs this:

h2 .ipsType_break {
    font-size:1.5rem;
    line-height:1.3;
}

And this is the text area just below:

.ipsType_center .ipsType_light {
    font-size:0.9rem;
    line-height:1.3;
}

Share this post


Link to post
Share on other sites

On mobile I've noticed some formatting issues on the main category page:

https://www.celiac.com/articles.html/?show=categories

I realize that not everyone is going to have these issues, as my site is quite large, old, and probably has way too many categories and sub-categories (I will be trying to tackle this issue soon). However, the design of this template should probably still take this into account.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy