Jump to content

Gradient Theme [ support topic ]


TAMAN
 Share

Recommended Posts

  • 4 weeks later...
38 minutes ago, TAMAN said:

Hello,

The theme logo position is designed like how it is right now. 

I can help with small customizations but ONLY if you explain in details 

Ok. Try to explain. How to make logo image on the left side and without resizing? Show image in real size. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Hi Taman !

First of all, thanks for an amazing theme !

I am currently struggling with one thing regarding the theme :

It appears that the "recent topics" isn't showing itself on the main page of the forum, like on your demo :
NC7nbc6.png

Do you have any idea where I can enable this box ?
I did try Pages > Blocks > Add one, and there is still nothing 😕

 

If you can help, thank you so much !

Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, Kenneth6 said:

Hi Taman !

First of all, thanks for an amazing theme !

I am currently struggling with one thing regarding the theme :

It appears that the "recent topics" isn't showing itself on the main page of the forum, like on your demo :
NC7nbc6.png

Do you have any idea where I can enable this box ?
I did try Pages > Blocks > Add one, and there is still nothing 😕

 

If you can help, thank you so much !

After a long night, found it ! Sorry for the inconvenience 😛

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
10 hours ago, Daraesthetic said:

Under what setting can I change this white highlight?

Is that Forum description? this might be because in the editor you are using a white text background

Just edit the text and remove the background. 

10 hours ago, Daraesthetic said:

And this one as well under topic?

topic background? the color setting for that is located in Topic view.

Its not like this by default tho, you seem to have changed the colors

Link to comment
Share on other sites

30 minutes ago, Daraesthetic said:

@TAMAN ever since the new update and the theme update I’ve been getting this error message. 

D5E49FB9-6230-4343-85D1-4B0E116F98F9.thumb.jpeg.6974152fd17a1a4a7994eef6be91f408.jpeg

Hello,

You seem to have modified this template.

To fix that you would need to revert the template back to default or reinstall the theme

Edited by TAMAN
Link to comment
Share on other sites

On 2/24/2019 at 5:56 PM, TAMAN said:

Hello,

You seem to have modified this template.

To fix that you would need to revert the template back to default or reinstall the theme

First I tried to revert it and it didn’t work. So when I went to reinstall it, it didn’t work as well. And still showing the same error message. 

Edited by Daraesthetic
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Daraesthetic said:

First I tried to revert it and it didn’t work. So when I went to reinstall it, it didn’t work as well. And still showing the same error message. 

Then this means one of your plugins or app causes the error

Please disable all apps and plugins to check

 

If still no hope, send me a message with a login info to access themes page I can check it out for you 🙂

Edited by TAMAN
Link to comment
Share on other sites

On 2/27/2019 at 2:24 AM, TAMAN said:

Then this means one of your plugins or app causes the error

Please disable all apps and plugins to check

 

If still no hope, send me a message with a login info to access themes page I can check it out for you 🙂

Thank you for all your help. I've checked my plugins and one of them was outdated and that was the issue.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
8 minutes ago, Daraesthetic said:

 

@TAMAN I change the color palette and the sign-up button is blended in. I changed the primary button color and it didn't work.

ScreenShot_20190311174221.png.dc276d6132001b9dfe3f8ad345b6ba8f.png

Change the  Primary button font color not the other one 🙂 

I could have forgot to change that color setting for the light version of the theme in the palette, not a big deal tho, but i will check it out and use another color if it happens on my side 

Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, TAMAN said:

Change the  Primary button font color not the other one 🙂 

I could have forgot to change that color setting for the light version of the theme in the palette, not a big deal tho, but i will check it out and use another color if it happens on my side 

I did and it's still showing the same

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...