Jump to content

Community

Gradient Theme [ support topic ]


Recommended Posts

  • 4 weeks later...
  • Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

This is exactly what I do, I've created several different color schemes and by making them different themes I can control which groups actually have access to them, for example, my New Member group on

I found this should be fixed, mobile view.  

Posted Images

38 minutes ago, TAMAN said:

Hello,

The theme logo position is designed like how it is right now. 

I can help with small customizations but ONLY if you explain in details 

Ok. Try to explain. How to make logo image on the left side and without resizing? Show image in real size. 

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Hi Taman !

First of all, thanks for an amazing theme !

I am currently struggling with one thing regarding the theme :

It appears that the "recent topics" isn't showing itself on the main page of the forum, like on your demo :
NC7nbc6.png

Do you have any idea where I can enable this box ?
I did try Pages > Blocks > Add one, and there is still nothing 😕

 

If you can help, thank you so much !

Link to post
Share on other sites
12 hours ago, Kenneth6 said:

Hi Taman !

First of all, thanks for an amazing theme !

I am currently struggling with one thing regarding the theme :

It appears that the "recent topics" isn't showing itself on the main page of the forum, like on your demo :
NC7nbc6.png

Do you have any idea where I can enable this box ?
I did try Pages > Blocks > Add one, and there is still nothing 😕

 

If you can help, thank you so much !

After a long night, found it ! Sorry for the inconvenience 😛

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...
10 hours ago, Daraesthetic said:

Under what setting can I change this white highlight?

Is that Forum description? this might be because in the editor you are using a white text background

Just edit the text and remove the background. 

10 hours ago, Daraesthetic said:

And this one as well under topic?

topic background? the color setting for that is located in Topic view.

Its not like this by default tho, you seem to have changed the colors

Link to post
Share on other sites
30 minutes ago, Daraesthetic said:

@TAMAN ever since the new update and the theme update I’ve been getting this error message. 

D5E49FB9-6230-4343-85D1-4B0E116F98F9.thumb.jpeg.6974152fd17a1a4a7994eef6be91f408.jpeg

Hello,

You seem to have modified this template.

To fix that you would need to revert the template back to default or reinstall the theme

Edited by TAMAN
Link to post
Share on other sites
On 2/24/2019 at 5:56 PM, TAMAN said:

Hello,

You seem to have modified this template.

To fix that you would need to revert the template back to default or reinstall the theme

First I tried to revert it and it didn’t work. So when I went to reinstall it, it didn’t work as well. And still showing the same error message. 

Edited by Daraesthetic
Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Daraesthetic said:

First I tried to revert it and it didn’t work. So when I went to reinstall it, it didn’t work as well. And still showing the same error message. 

Then this means one of your plugins or app causes the error

Please disable all apps and plugins to check

 

If still no hope, send me a message with a login info to access themes page I can check it out for you 🙂

Edited by TAMAN
Link to post
Share on other sites
On 2/27/2019 at 2:24 AM, TAMAN said:

Then this means one of your plugins or app causes the error

Please disable all apps and plugins to check

 

If still no hope, send me a message with a login info to access themes page I can check it out for you 🙂

Thank you for all your help. I've checked my plugins and one of them was outdated and that was the issue.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
8 minutes ago, Daraesthetic said:

 

@TAMAN I change the color palette and the sign-up button is blended in. I changed the primary button color and it didn't work.

ScreenShot_20190311174221.png.dc276d6132001b9dfe3f8ad345b6ba8f.png

Change the  Primary button font color not the other one 🙂 

I could have forgot to change that color setting for the light version of the theme in the palette, not a big deal tho, but i will check it out and use another color if it happens on my side 

Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, TAMAN said:

Change the  Primary button font color not the other one 🙂 

I could have forgot to change that color setting for the light version of the theme in the palette, not a big deal tho, but i will check it out and use another color if it happens on my side 

I did and it's still showing the same

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy