Jump to content

Community

Link previews not showing in LinkedIn


Samantha Smith
 Share

Recommended Posts

Hi,

We've built a website using IPB4 but whenever we try to add a link to one of our web pages to a LinkedIn post it doesn't generate a preview of the page - we just get a message saying "Cannot display preview. You can post as is or try another link."  Does anyone know what might be causing this?  The page I want to promote doesn't have any restricted permissions.  I'm wondering if it might be a PHP or coding issue.

Samantha

 

Link to comment
Share on other sites

Hi @opentype - thanks for the reply.  Couple of random things I've discovered since my original message:

1. The preview issue only happens when I try to use web links from our IPB sites - if I use a link from another site that we run, which doesn't have any connection to the IPB ones the preview is generated.

2. If I use Hootsuite to generate my LinkedIn post the preview is generated.

I'm still thinking its some sort of compatibility issue but I don't know whether its something we can fix ourselves or if I just have to learn to live with it.

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy