Jump to content

Community

Dead Topic Protection


Adriano Faria
 Share

Recommended Posts

Something went apparently wrong, after upgrading our test install from 4.4 to 4.5 I noticed that the old plugin wasn't automatically uninstalled, so it was still shown as Plugin.

I understood that it should be converted to an Application, right?

Link to comment
Share on other sites

Nothing went wrong - all you did was match your installed item (a plugin) to its marketplace listing, which is what the process you followed does.

It's up to to then update it - it's not automatically going to happen, it's only going to notify you that there is an update, which is checked for when IPS software checks for updates.

 

 

9 minutes ago, Thomas P said:

I understood that it should be converted to an Application, right?

Wrong.

Edited by Nathan Explosion
Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, Thomas P said:

Something went apparently wrong, after upgrading our test install from 4.4 to 4.5 I noticed that the old plugin wasn't automatically uninstalled, so it was still shown as Plugin.

I understood that it should be converted to an Application, right?

In the app install it should have copied the plugin settings, added it to the app settings and then uninstalled the plugin. For some reason which I have no idea only talking to you here, it didn’t do it. If you then uninstalled the plugin and have it now as app then it seems ok to me.

Link to comment
Share on other sites

51 minutes ago, Adriano Faria said:

In the app install it should have copied the plugin settings, added it to the app settings and then uninstalled the plugin. For some reason which I have no idea only talking to you here, it didn’t do it. If you then uninstalled the plugin and have it now as app then it seems ok to me.

I see, that didn't work as described.
Well, I did it in our testing environment. I can handle it manually, this is no problem as this app doesn't have historical data or a complex configuration.

This is just a report for you that an Upgrade from 4.4 to 4.5 didn't work as expected in our case / so not in all cases...

 

Edited by Thomas P
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy