Jump to content

(NE) HTML5 Audio/Video Player


Nathan Explosion

Recommended Posts

Posted (edited)

Ok, send me the requested details in a PM please.

UPDATE:

This might just be a caching issue, as the widgets are cached. So...do the following:

  • Go to the ACP -> Support
  • "What do you need help with?" -> "Something isn't working correctly"
  • Click 'Continue'

Check the page again - if still a problem then send me the requested details in a PM please.

 

Edited by Nathan Explosion
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
1 minute ago, Nathan Explosion said:

OK. In that case, IPS support is definitely the route if you are unable to install the application - out of my hands if the Marketplace is telling you that you already have it installed but you don't.

Let me know if they point it back in my direction.

👍

Link to comment
Share on other sites

On 5/1/2021 at 7:27 PM, Nathan Explosion said:

Have you logged a ticket with IPS support yet?

Hello, this is the support answer:

 

Hello,

You need to contact the author of that item for assistance. It does sound like you already have it installed though

 

 

Link to comment
Share on other sites

On 5/1/2021 at 7:49 PM, pequeno said:

Oh Sorry!

I had v1.2.7 version but I have removed it and now I don't have any installed. I want to install the 2.1.1. version

Right...I'm going to point the same thing out here as to someone else on another resource. This is no longer a plugin, it is now an application - as of the release of v2.x

So check your applicatio listing - is the application installed? And if so, what version is it?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Posted (edited)

Working here on v4.5.4.2  but I have one issue Im trying to resolve, If I 'POST' topics via API and link an mp4 as the post it doesn't automatically turn that link into the player. if I edit the topic and just hit save, then the player will load. What can i do to get it working off the jump?

Thanks

 

# Create Data
$data = array('forum' => '21', 'title' => $gameHi[$win]['Title'], 'post' => "<a href='$Hi[$win]'>$Hi[$win]</a>", 'author' => '1');
# Create a connection
$url = '/api/index.php?forums/topics&key=';
$ch = curl_init($url);
# Form data string
$postString = http_build_query($data, '', '&');
# Setting our options
curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, 1);
curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $postString);
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
# Get the response
$response = curl_exec($ch);
curl_close($ch);

 

Edited by Kinzer
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...