Jump to content

Community

Fosters

Notices - Supporttopic

Recommended Posts

On ‎5‎/‎6‎/‎2018 at 4:32 AM, Fosters said:

Are you experiencing any issues? It works fine for me with 4.3

I have not upgraded yet, I just wanted to know if it works with 4.3 that's all...
Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, media said:

I have not upgraded yet, I just wanted to know if it works with 4.3 that's all...
Thanks

No worries:) We haven't found any issues, and if you find any, please make sure to report them, a new major release is on it's way which is going to address any found bugs

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Volstate said:

Its not working for me in 4.3.3. When you click to create a new notice it just shows a blank page....

Works fine here.

Do you see any errors in your server log? What php version are you using?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've got some database things going on after my upgrade to 4.3.3....I've got a support request in so after Invision answers my service request I'll test it again to make sure that's not the problem.  I do have errors showing after my attempt to upgrade the database failed.   I'll get back to you either way...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you make Notices be integrated with Automation Rules? 

This will allow us to create event-based notifications to encourage users to perform certain actions (eg. If youre newly registered, you get a notice to post in the Introduction Board.). This can be a powerful notification and tour system.  

Edited by Joel R

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/8/2017 at 9:20 AM, Steph Jensen said:

Any chance you'll be adding clubs as an option to where a notice should be displayed?

Is this something which is on your roadmap? Would be very useful for us.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi - I've been optimising my site load times (using reports from gtmetrix) and have found that the code that this plugin is adding at the bottom of the global template is causing the site to slow as it's after the instructions to load javascript and therefore prevents defer parsing.

Are you able to move the code somewhere else in the template to prevent this? I haven't been able to find a way to do this myself. I understand that the javascript needs to be after all other html content for this to work properly.

A related discussion about defer parsing is in this thread: 

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Andy_M said:

Hi - I've been optimising my site load times (using reports from gtmetrix) and have found that the code that this plugin is adding at the bottom of the global template is causing the site to slow as it's after the instructions to load javascript and therefore prevents defer parsing.

Are you able to move the code somewhere else in the template to prevent this? I haven't been able to find a way to do this myself. I understand that the javascript needs to be after all other html content for this to work properly.

A related discussion about defer parsing is in this thread: 

 

Thanks

Thanks, I have posted this in our internal tracker, we'll see if we can improve this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am getting a box around my PNG files that otherwise have a clear background. It's not a showstopper by the screen shots of the app seem to show things otherwise. 

Is anyone else getting this? I've tried this on both mobile and desktop, and using a few different browsers. I never not get this.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Brainy S. said:

I am getting a box around my PNG files that otherwise have a clear background. It's not a showstopper by the screen shots of the app seem to show things otherwise. 

Is anyone else getting this? I've tried this on both mobile and desktop, and using a few different browsers. I never not get this.

Here is what I mean, specifically. This happens with all of the transparent PNG files I have tried. 

Screen Shot 2018-09-01 at 8.00.53 PM.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi there - when I try to uninstall this app I am no longer able to access my community with the error:

[[Template core/front/global/globalTemplate is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

In the system logs I can see:

IPS\Db\Exception::1146
SELECT id FROM `notices_dismissed` WHERE member_id=2
Table 'i282549.notices_dismissed' doesn't exist

#0 /var/www/html/i282549/system/Db/Select.php(378): IPS\_Db->preparedQuery('/*IPS\\notices\\_...', Array, true)
#1 /var/www/html/i282549/system/Db/Select.php(440): IPS\Db\_Select->runQuery()
#2 [internal function]: IPS\Db\_Select->rewind()
#3 /var/www/html/i282549/applications/notices/sources/Notice/Notice.php(501): iterator_to_array(Object(IPS\Db\Select))
#4 /var/www/html/i282549/system/Theme/Theme.php(824) : eval()'d code(6117): IPS\notices\_Notice::getMatchingNotices(Object(IPS\Member), 'topbar')
#5 /var/www/html/i282549/system/Theme/SandboxedTemplate.php(58): IPS\Theme\class_core_front_global->globalTemplate('AlgoMe Communit...', '\n<section class...', Array)
#6 /var/www/html/i282549/system/Dispatcher/Dispatcher.php(166): IPS\Theme\_SandboxedTemplate->__call('globalTemplate', Array)
#7 /var/www/html/i282549/system/Dispatcher/Standard.php(118): IPS\_Dispatcher->finish()
#8 /var/www/html/i282549/system/Dispatcher/Front.php(574): IPS\Dispatcher\_Standard->finish()
#9 /var/www/html/i282549/system/Dispatcher/Dispatcher.php(148): IPS\Dispatcher\_Front->finish()
#10 /var/www/html/i282549/index.php(13): IPS\_Dispatcher->run()
#11 {main}

Thankfully the site came back up when I reinstalled the plugin. Can you let me know how to resolve this so it can be removed successfully?

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/23/2018 at 7:42 PM, Andy_M said:

Hi there - when I try to uninstall this app I am no longer able to access my community with the error:

[[Template core/front/global/globalTemplate is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

In the system logs I can see:

IPS\Db\Exception::1146
SELECT id FROM `notices_dismissed` WHERE member_id=2
Table 'i282549.notices_dismissed' doesn't exist

#0 /var/www/html/i282549/system/Db/Select.php(378): IPS\_Db->preparedQuery('/*IPS\\notices\\_...', Array, true)
#1 /var/www/html/i282549/system/Db/Select.php(440): IPS\Db\_Select->runQuery()
#2 [internal function]: IPS\Db\_Select->rewind()
#3 /var/www/html/i282549/applications/notices/sources/Notice/Notice.php(501): iterator_to_array(Object(IPS\Db\Select))
#4 /var/www/html/i282549/system/Theme/Theme.php(824) : eval()'d code(6117): IPS\notices\_Notice::getMatchingNotices(Object(IPS\Member), 'topbar')
#5 /var/www/html/i282549/system/Theme/SandboxedTemplate.php(58): IPS\Theme\class_core_front_global->globalTemplate('AlgoMe Communit...', '\n<section class...', Array)
#6 /var/www/html/i282549/system/Dispatcher/Dispatcher.php(166): IPS\Theme\_SandboxedTemplate->__call('globalTemplate', Array)
#7 /var/www/html/i282549/system/Dispatcher/Standard.php(118): IPS\_Dispatcher->finish()
#8 /var/www/html/i282549/system/Dispatcher/Front.php(574): IPS\Dispatcher\_Standard->finish()
#9 /var/www/html/i282549/system/Dispatcher/Dispatcher.php(148): IPS\Dispatcher\_Front->finish()
#10 /var/www/html/i282549/index.php(13): IPS\_Dispatcher->run()
#11 {main}

Thankfully the site came back up when I reinstalled the plugin. Can you let me know how to resolve this so it can be removed successfully?

Thanks

That's coming AFTER uninstalling the app? Did you see any error while uninstalling the app?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/28/2018 at 6:59 AM, Fosters said:

That's coming AFTER uninstalling the app? Did you see any error while uninstalling the app?

 

On 12/3/2018 at 12:20 PM, Andy_M said:

Yes, that was after uninstalling - the uninstall process seemed to complete successfully in the ACP.

Hi there - any more thoughts on this? Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am having a weird problem

I create a notice and set the dates

1.jpg.073e61b6fd818c0976f88540a7ed1e31.jpg

Then hit Save and Reload

2.thumb.jpg.40e0a6fa96366c702fb338cbc6f9bfed.jpg

Valla the first date went back to 11/23 instead of 11/24....

Very weird all my notices are doing same thing.

 

Feature request: Please add repetition for every year between same dates or just single date

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, media said:

Hi @Fosters

R you upgrading this to 4.4 or NOT?

Also you have not replied to above problem (Date)?

Sorry, missed the last question with the date. I'm updating this app for IPS 4.4.0 right now. Will look at this too.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/24/2019 at 1:36 AM, Fosters said:

Sorry, missed the last question with the date. I'm updating this app for IPS 4.4.0 right now. Will look at this too.

Most of us ready to upgrade...

Would you please tell us when????

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/24/2019 at 2:36 AM, Fosters said:

Sorry, missed the last question with the date. I'm updating this app for IPS 4.4.0 right now. Will look at this too.

Thanks, do you have an estimate on when you'll be done?

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy