Jump to content

Community

kRSB

Group Mention

Recommended Posts

On 4/30/2018 at 6:08 AM, kRSB said:

Current version works both on 4.2 and 4.3

Just wanted to drop a note here that after testing on both our live and test site, it seems groups with a lot of members causes issues.  Data below.

Moderator Group

Members: 21
Error: None
Notification Verification: All moderators received a notification that they had been mentioned in test topic.

Member Group

Members: 4591
Error: A redirect to a generic 500 server error occurs after attempting to mention this group.  A page refresh will show that the post/mention was actually created even though you receive this error redirect.  I'm assuming this error shows up due to timing out, but I'm only speculating and could be wrong.  My assumption is based on the website being stuck in some sort of loading/pending stage after hitting the submit button for about 10+ seconds before it finally gives up and errors out.
Notification Verification: No one could verify that a notification was received with proper notification settings applied.  I asked roughly 60 members and also checked random accounts for the notification and couldn't find a record of one.

Secondary Member Group  (Promoted to this group after x amount of content.)

Members: 871
Error: None
Notification Verification: Several members verified a notification was received.
Additional Notes: The website hesitates for about 5 or so seconds compared to the moderator test, but the mention is sent without error nonetheless.

 

Similar test results were received on the test site with the exception of being able to verify the large group issue due to not having that many accounts for the test.  Is this something on my end I'll need to look further into or is the application itself struggling to keep up when the group count hits a certain number?

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, GASR said:

Just wanted to drop a note here that after testing on both our live and test site, it seems groups with a lot of members causes issues.  Data below.

Moderator Group

Members: 21
Error: None
Notification Verification: All moderators received a notification that they had been mentioned in test topic.

Member Group

Members: 4591
Error: A redirect to a generic 500 server error occurs after attempting to mention this group.  A page refresh will show that the post/mention was actually created even though you receive this error redirect.  I'm assuming this error shows up due to timing out, but I'm only speculating and could be wrong.  My assumption is based on the website being stuck in some sort of loading/pending stage after hitting the submit button for about 10+ seconds before it finally gives up and errors out.
Notification Verification: No one could verify that a notification was received with proper notification settings applied.  I asked roughly 60 members and also checked random accounts for the notification and couldn't find a record of one.

Secondary Member Group  (Promoted to this group after x amount of content.)

Members: 871
Error: None
Notification Verification: Several members verified a notification was received.
Additional Notes: The website hesitates for about 5 or so seconds compared to the moderator test, but the mention is sent without error nonetheless.

 

Similar test results were received on the test site with the exception of being able to verify the large group issue due to not having that many accounts for the test.  Is this something on my end I'll need to look further into or is the application itself struggling to keep up when the group count hits a certain number?

Hey,

Thanks a lot for the detailed report. I personally haven't tested it myself with over 1000 members in 1 group. Currently it uses the same system as with regular mentions. I was planning on doing some updates to this app soon such as hooking it into the @Function and I will also look into this issue to see if I can improve it for a large amount of members. In the meantime you could try to increase your timeout time and see if that helps anything?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/26/2018 at 4:54 PM, kRSB said:

Hey,

Thanks a lot for the detailed report. I personally haven't tested it myself with over 1000 members in 1 group. Currently it uses the same system as with regular mentions. I was planning on doing some updates to this app soon such as hooking it into the @Function and I will also look into this issue to see if I can improve it for a large amount of members. In the meantime you could try to increase your timeout time and see if that helps anything?

No problem!  I'll see about increasing the time to see if that helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, liquidfractal said:

Any chance of extending the group mention functionality to blog posts? Please?

Thanks! ?

 

Hey Liquid, unfortunately I don't have the blog system in my license with IPB ? If I do have it in the future, I will definitely look into adding it.

But I would expect it to work already because the code is hooked into each editor box of a content item

Edited by kRSB

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, kRSB said:

Hey Liquid, unfortunately I don't have the blog system in my license with IPB ? If I do have it in the future, I will definitely look into adding it.

But I would expect it to work already because the code is hooked into each editor box of a content item

Yeah, unfortunately while it's included in the forum/topic post interface, it's missing from the blogs. Here's hoping you can add it soon. ?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/14/2017 at 2:03 PM, kRSB said:

Hey Vintage, you can select groups to mention in the editor (for replies, topics, etc). See screenshot below for example.

596ba0f8c0550_ScreenShot2017-07-16at16_4

 

I've installed and enabled it settings but I can't get this to show up. Any ideas why?

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Paul Play To Enjoy said:

I've installed and enabled it settings but I can't get this to show up. Any ideas why?

Which IPB version are you running?

Also could you try it on the default theme and disabling other apps/plugins to see if that helps?

Share this post


Link to post
Share on other sites
33 minutes ago, kRSB said:

Which IPB version are you running?

Also could you try it on the default theme and disabling other apps/plugins to see if that helps?

I'm running Invision Community v4.3.6

Tried the default theme and no luck. 

Disabled one app at a time and checked. Still no dice.

Capture.thumb.PNG.e04281e8e7cc33e30f96033428a79b8c.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites
34 minutes ago, Paul Play To Enjoy said:

I'm running Invision Community v4.3.6

Tried the default theme and no luck. 

Disabled one app at a time and checked. Still no dice.

Capture.thumb.PNG.e04281e8e7cc33e30f96033428a79b8c.PNG

Could you pm me your website + acp? Then I can take a look

Share this post


Link to post
Share on other sites

Using this on my forums but members in more than one group are not getting the notifications. 

Ie: I'm in admin as my primary group with a secondary of coaches. When I group mention coaches the only ones receiving the notification is the ones with coaches set as primary group. 

Any advice? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 minutes ago, TopLoader said:

Using this on my forums but members in more than one group are not getting the notifications. 

Ie: I'm in admin as my primary group with a secondary of coaches. When I group mention coaches the only ones receiving the notification is the ones with coaches set as primary group. 

Any advice? 

Hey,

Make sure you are using the latest version, secondary group support was added there. If that is already the case this could be the reason why you didn't receive it:

If you are the author of the post, you won't receive a notification (since you made the post yourself, you already know about it, so there is no need to send a notification to yourself)

Ie: if you as admin mention @coaches in your post and you are also part of the coaches group, you won't receive the notification (you are author) but all the others who have coaches as primary or secondary will.

Edited by kRSB

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/28/2019 at 6:06 AM, kRSB said:

compatitble with 4.4

Good to know this is good for 4.4, but you should probably update the specific compatibility information on the product page, since the right-hand menu says 4.4 but the info line for the app says Compatible with IPB 4.1, 4.2 and 4.3 😉

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I try mention group with @ ( @members ) - it doesn't work

 or using selectbox - it also doesn't work - members of group don't receive any notifications.

 

In first post on screen I use selectbox and in second I use @GropuName

image.thumb.png.f411e2c7a878a52b0e287d5a7783ff15.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, live4net said:

I try mention group with @ ( @members ) - it doesn't work

 or using selectbox - it also doesn't work - members of group don't receive any notifications.

 

In first post on screen I use selectbox and in second I use @GropuName

image.thumb.png.f411e2c7a878a52b0e287d5a7783ff15.png

 

Hey, you have to use the select box. by typing @ it will not work (I will be adding this as well in the future)

I can only see 1 screenshot in your post but this is where the selectbox is:

596ba0f8c0550_ScreenShot2017-07-16at16_4

If you can't get it to work could you pm me your site and an account I could test with so I can take a closer look?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/7/2019 at 4:41 PM, kRSB said:

@ it will not work (I will be adding this as well in the future)

Any estimated ETA? ex - @ staff would help instead of drop down. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
On 6/16/2019 at 4:26 AM, AlexJ said:

Any estimated ETA? ex - @ staff would help instead of drop down. 

Should be somewhere within the next 1-2 months most likely , i'm finishing some work for a client and then during my summer holidays i'll look into updating this

Edited by kRSB

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/18/2019 at 11:02 AM, kRSB said:

Should be somewhere within the next 1-2 months most likely , i'm finishing some work for a client and then during my summer holidays i'll look into updating this

Purchased - to support you u updates! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@AlexJ you can now mention groups by simply typing @! Please download the new version 😛

 

722062899_Screenshot2019-08-08at20_16_46.thumb.png.c49e67b61e242cd4358069fd409b52d7.png

 

On 8/22/2018 at 3:54 AM, liquidfractal said:

Yeah, unfortunately while it's included in the forum/topic post interface, it's missing from the blogs. Here's hoping you can add it soon. ?

 

@liquidfractal it should now also work for blogs since it hooks into the user mentions (so everywhere you can do user mentions you can do groups)

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...