Jump to content

Community

TAMAN

Behemoth Theme [ support topic ]

Recommended Posts

11 hours ago, TAMAN said:

Yes, 

You can upload the font in your website for example in theme resources page

then with css font-face you can load the custom font and use it anywhere you want


/*Load the custom font*/
@font-face {
  font-family: myFirstFont;
  src: url(sansation_light.woff);
}
/*Use the custom font anywhere you want for example on body*/
body{
	font-family: "myFirstFont", Helvetica, Arial, sans-serif;
}

 

 

Thanks @TAMAN going to play with it and see what i can do, real fun to do this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Taman,

Regarding the little Triangles at the footer.

I have a custom CSS which attempts to close the blank between the template footer

.af_Container {
padding-bottom: 0
}

This causes the little triangle. Without there is a different color gap at the bottom:

gap.thumb.jpg.c12687ea37e227a7d0fb914ece5360ff.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
13 minutes ago, Christforums said:

Hi Taman,

Regarding the little Triangles at the footer.

I have a custom CSS which attempts to close the blank between the template footer

.af_Container {
padding-bottom: 0
}

This causes the little triangle. Without there is a different color gap at the bottom:

gap.thumb.jpg.c12687ea37e227a7d0fb914ece5360ff.jpg

 

Please disregard. The following CSS resolved the issue:

#ipsLayout_footer::before {
    left: 0;
    right: 0;
    border-bottom: 0;
    border-left: 0;
}

#ipsLayout_footer::after {
    left: 0;
    right: 0;
    border-bottom: 0;
    border-left: 0;
    border-right: 0;
}
.af_Container {
    padding-bottom: 0;
}

Edited by Christforums

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Christforums said:

Please disregard. The following CSS resolved the issue:

#ipsLayout_footer::before {
    left: 0;
    right: 0;
    border-bottom: 0;
    border-left: 0;
}

#ipsLayout_footer::after {
    left: 0;
    right: 0;
    border-bottom: 0;
    border-left: 0;
    border-right: 0;
}
.af_Container {
    padding-bottom: 0;
}

the theme does not have any issues like this by default 

if you have issues with it then please download the latest version and update 🙂 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@TAMAN

I have issues with Google ads. If i enable the following locations " Just below the page header" and " Just above the page footer" i get very weird results. The first is below page header that is seen as follows.

image.thumb.png.cb0f93c174146568c24f1c987b5836ad.png

Its above the navigation bar and that acts weird to if you enable ads. See next picture.

image.thumb.png.10b9f1e61e7961909e640b5811bba7df.png

With enabling " Just below the page header" i also get ads in the sidebar. In the blog entries in our volunteer section and blog comments and a little on that is outside every box.

image.thumb.png.bf541b0b0a97a27bf722f71f5fdcb95c.png

With " Just above the page footer" i get the ad above navbar  and no where else.

If i turn off it all works is this a theme error or something else.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, We are Borg said:

@TAMAN

I have issues with Google ads. If i enable the following locations " Just below the page header" and " Just above the page footer" i get very weird results. The first is below page header that is seen as follows.

image.thumb.png.cb0f93c174146568c24f1c987b5836ad.png

Its above the navigation bar and that acts weird to if you enable ads. See next picture.

image.thumb.png.10b9f1e61e7961909e640b5811bba7df.png

With enabling " Just below the page header" i also get ads in the sidebar. In the blog entries in our volunteer section and blog comments and a little on that is outside every box.

image.thumb.png.bf541b0b0a97a27bf722f71f5fdcb95c.png

With " Just above the page footer" i get the ad above navbar  and no where else.

If i turn off it all works is this a theme error or something else.

 

If you don't figure it out here's another possible solution. You could use this widget / block and place it in desired location using the page builder:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, We are Borg said:

@TAMAN

I have issues with Google ads. If i enable the following locations " Just below the page header" and " Just above the page footer" i get very weird results. The first is below page header that is seen as follows.

 

Its above the navigation bar and that acts weird to if you enable ads. See next picture.

 

With enabling " Just below the page header" i also get ads in the sidebar. In the blog entries in our volunteer section and blog comments and a little on that is outside every box.

 

With " Just above the page footer" i get the ad above navbar  and no where else.

If i turn off it all works is this a theme error or something else.

 

@Christforums

I just checked it out and there are no issues on my side, Adverts do not show like your screenshots.

I have tested "Just below the page header", "Just above the page footer", "In the site sidebar" and others as well. they all work just how they supposed to and exactly just like the default IPS theme, because i haven't modified these things in the theme. 

You probably have modified the templates especially the globalTemplate. you need to revert the changes you have made to fix it.

Edited by TAMAN

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, We are Borg said:

I just checked default theme and have same issue.

If you have the same issue on default theme then its not a theme issue. you probably have a plugin or an application causes this.

 

3 hours ago, We are Borg said:

The system said that global and navbar where edited i revert them back but still no joy.

Dont revert the globalTemplate or navBar template of Behemoth theme, this will corrupt the whole theme because all my modifications are in there.

If you have done that then you might need to update the theme to take the changes back

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, We are Borg said:

Going to reupload the themes. 

Is their a way to disable all add-ons in one go.

Yes but then whats the point of that? you cant figure out which plugin or app causes the issue if you dont disable them all one by one to test 🙂 

Edited by TAMAN

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, TAMAN said:

Yes but then whats the point of that? you cant figure out which plugin or app causes the issue if you dont disable them all one by one to test 🙂 

But if i disable all first and it still happens its not an add-on.

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, We are Borg said:

Is their a way to disable all add-ons in one go

Plugin page has disable all. Also you can run the support tool after it clears cache select that the problem hasn't been resolved and it should give an option to disable all customizations.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Christforums said:

@TAMAN We have a Christmas season effects in the Behemoth theme any plans for halloween or easter?

I don't have any plans for that unfortunately 😕  

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Vianney Gantelmi said:

Hello !

Looks like there are some color issues. Is this due to the last forum update ?

Thanks !

 

Hello,

Looks fine on my side 😕 

this text colors in your screenshot are connected with this color option 

5023efffcb0592fa0604c09ef1f45331.png

Its in Forms & Toggles tab

So try to change that color on your side 

let me know 🙂 

Edited by TAMAN

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...