Jump to content
Support Closed Read more... ×

Community

TAMAN

Behemoth Theme [ support topic ]

Recommended Posts

Just now, HW1213 said:

Yes, I am asking for instructions how to do that.  Which tag do I move where in which part of the template?

Its in the globalTemplate in head tag

this

		{{if settings.ipbseo_ga_enabled}}
			{setting="ipseo_ga"}
		{{endif}}

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/28/2018 at 7:56 AM, TAMAN said:

Its in the globalTemplate in head tag

this


		{{if settings.ipbseo_ga_enabled}}
			{setting="ipseo_ga"}
		{{endif}}

 

It looks like this fix has removed Google Analytics capabilities entirely. We do still want to use it...we just don't want the analytics code itself showing all ugly at the top of the site. Is there a way to suppress it/ make it invisible or at least the same color as the background so it's not as distracting?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, HW1213 said:

It looks like this fix has removed Google Analytics capabilities entirely. We do still want to use it...we just don't want the analytics code itself showing all ugly at the top of the site. Is there a way to suppress it/ make it invisible or at least the same color as the background so it's not as distracting?

Sorry, I didn't give you any "fix" or solutions 

i only pointed out that this is the seo setting been used in the template 

 

but i dont understand! what this has anything to do with background colors? you don't need to touch anything of that, especially those elements in the head tag which has nothing to do with front end view of your site.

 if you have issues with the theme please explain in details so i can help  :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I figured the problem out.

In case anyone else has this issue:  the instructions that Google gives are different than the instructions IPS gives.  Google says to use just a certain snippet.  IPS says use a whole paragraph of script.  If you do use that whole paragraph/block (apologies for my non-technical terminology/ignorance), then everything looks fine.  If you follow Google's instructions, you wind up with the problem demonstrated in the screenshot. 

AnalyticsCodeShowsUp.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, HW1213 said:

I figured the problem out.

In case anyone else has this issue:  the instructions that Google gives are different than the instructions IPS gives.  Google says to use just a certain snippet.  IPS says use a whole paragraph of script.  If you do use that whole paragraph/block (apologies for my non-technical terminology/ignorance), then everything looks fine.  If you follow Google's instructions, you wind up with the problem demonstrated in the screenshot. 

AnalyticsCodeShowsUp.JPG

These codes should be in the head tag, in the screenshot i can see that you have pasted the code into body tag which is wrong.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

No. The Google Analytics code is not pasted anywhere except the box IPS provides in the settings area for that purpose. That is an unaltered version of your skin. No edits were made to your skin whatsoever. :)

(The same problem happens on the default skin IPS provides, by the way.)

But as I said, I figured it out. However, I would like anyone else who followed Google's directions (I am sure we are not the only ones in the history of using IPS to do that) for what to use to find an answer which is why I am replying. I always appreciate being able to search these forums and finding an answer because someone posted the solution to an issue they were having. The solution is to ignore Google's instructions to use a specific snippet and use the whole paragraph they provide instead, as obviously IPS expects the whole paragraph. It took various trial and error on my part to figure that out.

So to reiterate: I found the solution but want others to be able to also if they are searching these forums. No further action is required on your part.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Version 4.1.6

  • IPS 4.3 support.
  • Minor bug fixes and improvements.
  • Some settings have been deprecated on this version for example, ( Body background attachment, Hiding social links on header and footer,).
  • Updated SwiperSlider to latest version.
     
  • Color settings for ipsMenu "Drop-Down menus" has been separated from navigation menu colors, These color settings are in Front-End tab by titles like ( ipsMenu background, ipsMenu background hover, ...etc ).
  • Added ( Color overlay ) effect setting for swiperslider.
  • Added a toggle to show/hide settings related to body background image.

     
  • All Pages templates for the Slider, Footer, News Ticker has been updated and changed in this version. installation and using them are well explained in the theme setting when you try to enable it 🙂 

     
  • Some colors of the white & dark version of the theme has have been changed, You can take a look at demo pages to check the changes.
    If you haven't customized theme colors then please use the Palette feature to take the updated colors, Simply click on the white or dark options (whichever the one you use) and save 🙂 Remember this options will revert and replace ALL your color settings with default colors. don't use it if you have customized theme color settings.

 

How to update?

ACP --> Customization ---> Themes

uploadanewversion-min.png

Edited by TAMAN

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

I installed the theme a new and I have this error: [[Template core/front/global/quickSearch does not exist. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Could you help me?

Regards,

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Archerus said:

Hello,

I installed the theme a new and I have this error: [[Template core/front/global/quickSearch does not exist. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Could you help me?

Regards,

Hello,

The latest theme version works only with latest IPS version, so, you will need to upgrade your website to latest 4.3 to use the new update of the theme.

otherwise, if you dont want to update your website yet, then you would need to downgrade the theme version to earlier versions because there are new templates added by IPS to 4.3 version which does not exist in 4.2.

 

To downgrade the theme version please go to this theme in marketplace and click on see channellog

and download the 4.1.5 version which should work with ips 4.2 🙂 

ec1661f43b575ea2e7121da73d6b69fe.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Fabricio Camargos said:

Hi, Taman

How can I change these colors?

1093941333_CapturadeTela2018-05-10s20_58_11.thumb.png.212aa9638b4d156f97ad8a689ef5d9a7.png

Thanks...

Hi,

The colors arent like this by default. If you have installed a new editor skin then disable the editor customizations. It is in topic view tab 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, TAMAN said:

Hi,

The colors arent like this by default. If you have installed a new editor skin then disable the editor customizations. It is in topic view tab 

 

 

Thanks. Could you show me how can I do that? I don't no what "new editor skin" is it. :blush:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×