Jump to content

Community

Veilon

(VN41) Surface Dark

Recommended Posts

Version 1.1.3 (HotFix Update)

What's new:

  1. Fixed all bugs related to the layout setting of the slider
  2. Fixed this bug Capture.thumb.PNG.e135e2e471cb942b85c008
ToDo List:
1. Gradually add the new settings
2. To finish vertical styling style

If You have any suggestions or feedback we'd love to hear them and implement in future versions of the style.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, Veilon said:

Version 1.1.3 (HotFix Update)

What's new:

  1. Fixed all bugs related to the layout setting of the slider
  2. Fixed this bug Capture.thumb.PNG.e135e2e471cb942b85c008

ToDo List:
1. Gradually add the new settings
2. To finish vertical styling style

If You have any suggestions or feedback we'd love to hear them and implement in future versions of the style.

 

 

 

 

Can you make it where the background can cover the entire background of the website?

Basically like the Veizor Skin you all have. The Background covers the entire background of the website, not just the sides.

screen.png.96f5a361ee4c736eaad0925bb4802

Actually better yet, if it could be an option.

Because I sometimes you don't want it to be the entirety of the background :D 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, 

Great theme bravo !! On the other hand I have a small problem, on the iPhone when one is active the footer can be shifted one can right, the site and not blocked on the movement (left right) by cons when you disable the footer its perfect .

As if there is something in the footer too wide.
 
Thank you for your help ;) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@zheck Could not PM more in detail what exactly You need (I just can't understand ^_^)

 

5 hours ago, CiberBob said:

Hello, 

Great theme bravo !!

Thank you so much for appreciating the work.

5 hours ago, CiberBob said:

On the other hand I have a small problem, on the iPhone when one is active the footer can be shifted one can right, the site and not blocked on the movement (left right) by cons when you disable the footer its perfect .

As if there is something in the footer too wide.
 
Thank you for your help ;) 

We'll fix it in the next versions.

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, ntrivilino@alice.it said:

your theme support the Pages with a template to view the articles in database?

Could you provide a screenshot of how it should look ?

9 minutes ago, ntrivilino@alice.it said:

it's possible to change all the images, also the background image?

Yes, of course.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Version 1.1.4 (HotFix Update)

What's new:

  • Fixed problem with the upper indentation when you select a particular page to display.
  • Fix problem with the color scheme in the Commerce Support Page
  • Fixed problem with displaying hats in a disabled slider
Version 2.0 ToDo List:
1. Gradually add the new settings
2. To finish vertical styling style
3. Ispravleniya error provided CiberBob
4. Adding new Articles (Pages) styling

 

Edited by Veilon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi - purchased this theme. Question regarding the logo - it doesnt seem to support responsive logos x2 in size. Basically it isnt downsizing the logo. Instead it bleeds into the body or slider. Does this theme require a specific px size for the logo to get the optimum? I also noticed that replacing the logo doesnt work and stock one remains unless i turn off text logo - which is weird as the logo isnt set as text anyway?

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, risqq said:

Hi - purchased this theme. Question regarding the logo - it doesnt seem to support responsive logos x2 in size. Basically it isnt downsizing the logo. Instead it bleeds into the body or slider. Does this theme require a specific px size for the logo to get the optimum? I also noticed that replacing the logo doesnt work and stock one remains unless i turn off text logo - which is weird as the logo isnt set as text anyway?

Hi! You can initially upload Your logo from the small size or You can edit css code caps for Your logo. But the whole idea of style took place in a small logo. When you disable a Text Logo include the standard logo setup (Checked out on the test forum, it works.) If You do not understand how to solve the problem, contact me in PM and I will do it for You. (Describe all that's left not understood)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi - yes i understand the logo is supposed to be small.

My question was, it wasnt resizing the logo to fit the DIV for the logo block, which usually i would expect. So my question is, optimially how big should the total size of logo be? For example how big is the default one?

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, risqq said:

Hi - yes i understand the logo is supposed to be small.

My question was, it wasnt resizing the logo to fit the DIV for the logo block, which usually i would expect. So my question is, optimially how big should the total size of logo be? For example how big is the default one?

The maximum recommended height of the logo from 70 to 90 px. The width can be any.

If something is not clear please contact us, we will help You.

Thank you for your purchase!

Regards team Veilon

Edited by Veilon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

Thank you for the update however I still have a problem of shifting on an iPhone 7, the first problem comes from the hook Recent topics on the forum:

IMG_4907.thumb.PNG.50a7b40596979453d7f225edcecead41.PNG 

Then when I remove the block I have much less Shift but always a little.

IMG_4915.thumb.PNG.7c8b83ec1c8233cb95b9e3451ddd661d.PNG

thanks a lot for your help

Edited by CiberBob

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, CiberBob said:

Hello,

Thank you for the update however I still have a problem of shifting on an iPhone 7, the first problem comes from the hook Recent topics on the forum:

IMG_4907.thumb.PNG.50a7b40596979453d7f225edcecead41.PNG 

Then when I remove the block I have much less Shift but always a little.

IMG_4915.thumb.PNG.7c8b83ec1c8233cb95b9e3451ddd661d.PNG

thanks a lot for your help

We are aware of this problem. The update is already being prepared.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, 

Thank you very much for this quick update now there is no more problem;)

P.S: Ah if there is a small problem in the user online:

IMG_4921.thumb.PNG.dcd515da2076ccaf7cc4fe8423cf5925.PNG

I have just seen that there is also a small problem of style when sharing a link to a blog: 

IMG_4923.thumb.PNG.f6b970f831c47f9621b41ca3dcd347ee.PNG

Edited by CiberBob

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, CiberBob said:

Hello, 

Thank you very much for this quick update now there is no more problem;)

P.S: Ah if there is a small problem in the user online:

IMG_4921.thumb.PNG.dcd515da2076ccaf7cc4fe8423cf5925.PNG

I have just seen that there is also a small problem of style when sharing a link to a blog: 

IMG_4923.thumb.PNG.f6b970f831c47f9621b41ca3dcd347ee.PNG

We take this into consideration and fix it in version 2.0

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Bunny and Fox World said:

I updated my forum software to 4.1.18 so I'm not sure if it's on your end or IP's but the icons on the toolbar when you're replying to a topic are gone.

Thanks for the message. We'll check it out.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Marcin Lis said:

When update to 4.1.18.1 ? Navbar icons and WYSIWYG have bug.

Hello, try to reinstall the style, this should help. Update for 4.1.18.1 is in development

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...